Hvordan kan jeg tælle kulhydrater For vægttab?

10/24/2011 by admin

Hvordan kan jeg tælle kulhydrater For vægttab?

Mest emballerede fødevarer har deres kulhydratindhold vises på panelet ernæringsmæssige oplysninger. Høj kulhydrat fødevarer omfatter brød, kager, bagværk, de fleste mel-baserede produkter som pasta og nudler, sukker, melasse og sødestoffer, bælgfrugter, frugt og nogle grøntsager. Du kan tælle kulhydrater af gram eller portioner. En servering er lig med 15 g kulhydrat. Hold øje med portionsstørrelser. De kan være større, end du er klar. Den anbefalede portionsstørrelse for en kop varm emballerede korn er ofte to kulhydrat portioner eller 30 gram.

Instruktioner

Spise carbohydates at tabe 20 til 50 gram.

• Beregne din daglige kulhydrat tæller. Det skal i gennemsnit mellem 20 og 50 gram om dagen, afhængigt af hvilken særlig kost du følger og hvor meget vægt du har brug at tabe. I den første fase af Atkins-planen er grænsen 20 gram pr. dag.

• Find din "kritisk kulhydrat niveau til at miste" (CCLL). Hvert organ er forskellige. Den nemmeste måde at finde din CCLL er at overvåge dine egne fremskridt. Spore dit vægttab, og se efter tegn at du får den korrekte mængde kulhydrater. En stigning i energi-niveau og mental årvågenhed betyder, at du er på rette spor.

• Udnyt lav carb fødevarer pyramide som en guide til fødevarer, der indeholder den mindste mængde af kulhydrater. I modsætning til konventionelle fødevarer pyramide anbefaler det højere dele af magert kød, æg og fisk, mindre mængder af bær og frugter, grøntsager, nødder og frø, lav fedtfattig mejeri og olier.

• Vælg lav carb protein fødevarer. Disse omfatter oksekød, lam, kalvekød, kylling, Tyrkiet, duck, de fleste pålæg, fisk og skaldyr, pølser, svinekød og de fleste pølser. Protein fødevarer med 0,6 gram til 1 gram kulhydrat pr ounce omfatter æg og de fleste oste.

• Spise sojaprodukter. Disse indeholder normalt op til 6 gram kulhydrat pr ounce af protein. Disse omfatter veggie burgere, tofu, meatless bacon og pølser, og andre soja erstatninger for fisk og kylling.

• Brug lav carb opskrift bøger. Disse vil liste alle de ingredienser, du har brug for en opskrift og fortælle dig præcis hvor mange kulhydrater er i det.

• Registrerer betjener størrelser og kulhydrat tæller dine livretter, og tage det med dig, når du spiser ud. For eksempel, en skive brød, halv kop kogt korn og en halv kop kogt pasta indeholder 15 g kulhydrat.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com