Supraspinatus betændelse behandling

10/19/2011 by admin

Supraspinatus betændelse behandling

Supraspinatus er en af fire muskler og sener, der udgør den rotator manchetten i skulderen, der styrer skulder bevægelser. Mennesker, især dem over 40, kan undertiden udvikle tendinitis, tendonopathy eller betændelse i området supraspinatus, som kan behandles med visse aktuelle og medicinske behandlinger.

Betydning

Mennesker med supraspinatus betændelse og smerter bør for at stoppe al fysisk aktivitet for et par dage og resten. Dette kan hjælpe med at forhindre yderligere forværring af deres tilstand. Slynger er undertiden anbefales at undgå pludselige bevægelser.

Typer af behandling

Mennesker lider af supraspinatus betændelse er opfordret til at bruge is i to eller tre dage, som kan medvirke til at reducere den indledende betændelse og hævelse. Isen skal anvendes flere gange om dagen på 15 til 20 minutters intervaller, ifølge Emedicinehealth.com.

Andre typer af behandling

Anti-inflammatoriske medicin såsom naproxen eller ibuprofen kan dæmpe supraspinatus betændelse. Læger kan ordinere kortikosteroider eller en kortison skud for at behandle mere alvorlige smerter.

Effekter af motion

Personer med supraspinatus tendinitis eller betændelse bør gradvist begynde at udføre grundlæggende stretching og vifte af bevægelse øvelser. Motion kan bidrage til at øge fleksibilitet, mobilitet og styrke, som kan tilføje stabilitet og lindre stress på supraspinatus senen.

Advarsel

Mennesker, der udvikler supraspinatus betændelse er mere tilbøjelige til tilbagevendende flare-ups. Dette problem kan i høj grad undgås ved at strække og udøver på regelmæssig basis.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com