Virkningerne af dehydrering i hjerte-kar-systemet

10/17/2011 by admin

Virkningerne af dehydrering i hjerte-kar-systemet

Th hjerte-kar-system er centralt for udførelsen af atleter under konkurrence og kræver konstant hydrering for at fungere korrekt. Under træning, kroppen nogle gange når 80 til 100 procent af maksimal puls og utilstrækkelig væske forbrug øger belastningen på dette system. Dehydrering medfører et utal af problemer vedrørende hjerte-kar-system og potentielle sundhedsmæssige problemer senere i livet, hvis dehydrering fortsætter i længere perioder.

Forringet ydeevne

Hjerte-kar-systemet er bygget til at blive sat under pres, når en person fysisk udøver selv. I nogle tilfælde træne atleter deres system til at opretholde enorme mængder af pres, som hjertet pumper blodet hurtigt til områderne af kroppen, der har bør for det mest. En af virkningerne af dehydrering på den menneskelige krop har været det betydelige fald i det kardiovaskulære system output af blod, sammen med blodtrykket på grund af blodkarrene, der begrænser. Denne begrænsning af fartøjerne, der opstår på grund af den dehydreret krop behovet for at bevare fugt i det.

Øget Stress på systemet

Den vigtigste bekymring forbundet med dehydrering i hjerte-kar-systemet er øget stress på organer. Når dehydrerede, må hjertet arbejde hårdere for at pumpe blod til andre regioner i kroppen og tvinge blodet gennem sammensnøret blod årerne. Dehydreret enkeltpersoner har blive bevidstløs og krævede alvorlige medicinske opmærksomhed på grund af deres systemets evne til at håndtere den øgede arbejdsbyrde for blodcirkulationen. Langsigtet dehydrering øger chancen for hjerte komplikationer senere i livet.

Inablity til at regulere kernetemperatur

At holde kroppen, ventileret og køligt er afgørende for at opretholde et sundt hjerte-kar-system. Dehydrering vil første virkning sved, gradvist forårsager den indre temperatur i kroppen til at stige til højere niveauer. Organ, som en bil, skal køles ned, som en person udøver selv. Sveden hjælper afkøle huden af kroppen og reducere den samlede temperatur af enkelt. Manglende evne til at svede på grund af dehydrering lindrer kroppen af denne indstilling, således den resulterende kernetemperatur skyldes manglende svedt kan beskadige de indre elementer af det kardiovaskulære system.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com