Fakta om Atkins

09/09/2011 by admin

I 1998 Atkins kost fejet til bedst sælgende kost status som millioner valgt Dr. Atkins' lavt kulhydratindhold, høj-protein tilgang til vægttab.

Grundlaget

Dr. Robert C. Atkins hævdede, at en reduktion i kulhydratindtagelse kombineret med en stigning i protein forbrug ville give en hurtigere og større grad af vægttab, end der kunne opnås på traditionelle lav-kalorie kostvaner.

Bad Carbs efter Atkins

Dr. Atkins menes at raffineret og komplekse kulhydrater, herunder high-fructose corn syrup og mel og tran-fedtstoffer, som delvist hydrogenerede olier, var årsag til fedmeepidemien fordi ifølge Atkins, disse ingredienser udløse insulinproduktion i mennesker. Insulin, til gengæld hjælper kroppen med at gemme sit kalorieindtag som fedt.

Ekspert indsigt

USA Department of Agriculture fandt i en undersøgelse, der sammenligner vægt tab effekten af Atkins kost end traditionelle lav-kalorie kostvaner, at dieters på Atkins kost tabte mere end dobbelt så meget vægt som traditionelle dieters i de første seks måneder af programmet. Efter et år, dog havde dem på Atkins diæt genvandt vægt, hvilket resulterer i lignende vægttab resultater mellem de to diæter.

Sundhedsmæssige overvejelser

Undersøgelse beskrives ved USDA rapporterede også, at dem på den Atkins kost i løbet af undersøgelsen oplevet stigninger i deres kolesterolniveauer af cirka 3 procent.

Insulin

Trods Atkins' påstand om at en kost lavt kulhydratindhold ville reducere produktionen af insulin, UDSA undersøgelsen fandt, at niveauet af insulin i dieters på Atkins diæt ikke er reduceret betydeligt i forhold til insulin niveauer af traditionelle dieters.

Dr. Atkins skæbne

Dr. Atkins døde i 2003 fra en skade i hovedet. Sin lægeerklæring, detaljerede ifølge New York Times, flere sundhedsmæssige problemer, herunder en historie af hjerteanfald, kongestiv hjerteinsufficiens og fedme.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com