Problemer med skjoldbruskkirtlen tegn & symptomer

09/08/2011 by admin

Skjoldbruskkirtlen producerer thyroid hormon, som regulerer mange af kroppens funktioner. Hvis der er for lidt af thyroid hormon (Hypothyroide), for meget (hyperthyreoide) eller andre problemer med kirtel (såsom Hashimotos sygdom, kræft i skjoldbruskkirtlen) det kan forårsage mange forskellige symptomer. Hos kvinder, kan det også påvirke hormonelle cyklusser og graviditet.

Fordøjelsessystemet

Problemer med skjoldbruskkirtlen kan forårsage ændringer i fordøjelsessystemet. Hypothyroidisme forårsager normalt forstoppelse, mens hyperthyroidisme kan bringe på diarré.

Energi niveau

Hvis skjoldbruskkirtlen ikke fungerer ordentligt, er en af de første symptomer en langsom eller træg følelse. Dette symptom er fælles med mange thyroidea betingelser, selv dem med hyperthyroid tendens til at føle en racing hjerte og nervøsitet i stedet for nedslidt.

Vægt udsving

Et tegn på problemer med skjoldbruskkirtlen er en ændring i vægt. En person med en lidelse i skjoldbruskkirtlen kan vinde eller tabe sig ret hurtigt, afhængigt af sygdom i skjoldbruskkirtlen.

Ændre i kirtel

En svulmende skjoldbruskkirtlen eller knuder i halsen kan være et tegn på en skjoldbruskkirtlen problem. Dette kunne være en tumor eller hævelse.

Overvejelser

Venstre ubehandlet, thyroid forhold kan føre til alvorlige problemer med muskler og endda kognitiv tænkning og depression. De fleste thyroidea betingelser kan blive diagnosticeret med en simpel blodprøve.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com