Virkningerne af Epoxy harpiks maling

01/02/2012 by admin

Virkningerne af Epoxy harpiks maling

Epoxy harpiks maling har skadelige virkninger på kroppen. Men disse virkninger kan forebygges med korrekt brug af maling. Da de kemiske tilsætningsstoffer i malingen ikke er mad-grade, passende pleje er nødvendig for at forhindre deres indrejse i kroppen. For bedre at forstå den skade, der er forbundet med brugen af maling, er det vigtigt at overveje de kemiske strukturer findes i malingen.

Dødbringende virkning

Ifølge en rapport udgivet af Centers for Disease Control (CDC), døde tre arbejdere i et land i Sydøstasien efter at være udsat for at epoxy harpiks maling i flere timer. Arbejderne anvende epoxy harpiks maling i en vandtank, der ligger under jorden i en bygning i landets centrale erhvervskvarter, når de døde af kvælning. Toksikologi rapporter afslørede tilstedeværelsen af epoxy harpiks maling i ofrenes blodprøver, og udelukke tilstedeværelsen af alkohol, narkotika, cyanid, svovl, fosfor og andre giftige kemikalier.

Effekten af skadelige toksiner

Encyklopædi Britannica kilder nævner to skadelige kemikalier, der findes i malingen: bisphenol A og glycidic ethere. Bisphenol A er nøglen til epoxy harpiks dannelse. Det virker som hormoner, der trænger de endokrin kirtler, og det forstyrrer den fysiologisk organfunktioner. Glycidic ether er et opløsningsmiddel med tætte molekyler. Det erstatter ilten i luften, truer folk med kvælning på grund af iltmangel i den luft, de indånder.

Kliniske undersøgelser og rapporterede tilfælde (de fleste hændelser opstået på arbejdspladsen) vidner om andre effekter, at malingen kan forårsage. Disse er de allergiske reaktioner, følsomhed og funktionsforstyrrelser, afhængigt af den kemiske opløsningsmidler malingen indeholder, der udvikler sig over tid. Langvarig eksponering for kemikalier udledes af malingen er en arbejdsskade for arbejdere på fabrikken maling og malere, der bruger produktet.

Farer og sundhed farerne ved malingen bliver tilsyneladende under hærdning processen, eller når malingen begynder at størkne på overfladen efter ansøgning. Ordentlig ventilation eller anvendelse af beskyttende udstyr såsom luft-presset åndedrætsværn eller beskyttelsestøj rådes kraftigt. I sagen citeret af CDC rapporten, mændene manglede ordentlig ventilation og bruge ikke beskyttende gear eller tøj.

Epoxy harpiks maling kemi forklaret

Cyklisk ethere, kaldet Epoxider og polyaminer reagerer på form epoxy harpiks maling. Epoxy harpiks maling anses en hetero-polymer fordi de strukturer, der bygger det er skiftevis dannet af to eller flere forskellige kemiske arter.

Malingen indeholder også tilsætningsstoffer, primært at tjene som hærdning materiale, opløsningsmidler og lim. En artikel offentliggjort af miljø, sundhed og sikkerhed Online stater, når malingen begynder at hærde på overfladen, opløsningsmidlet reagerer og fortsætter med at blive udledt i luften. Emissionen er betragtes som en sundhedsrisiko.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com