Sådan måler PH i vand med et felt Kit

07/25/2010 by admin

Populært anvendes i disaster relief zoner til at teste eventuelt forurenet vand forsyninger, er pH felt kits også værdifulde til personlig brug. Ved hjælp af kit, kan du måle pH-niveau i dit hjems vand fra hanen for at sikre det er sikkert at drikke eller på det relevante niveau for en pool sikkerhed, eller du kan virkelig tage sættet i "feltet" på en campingtur til at teste i nærheden vandløb eller søer for sikker pH-niveauer. Første gang felt kit brugere kan forveksles i første omgang, men det udstyr, der er indeholdt i en pH testkit er ikke alt for svært at bruge, hvis du følger trinene korrekt.

Instruktioner

Trinene

• Åbne pH Test strip beholder eller flaske indeholdt i din kit, være omhyggelig med ikke at få noget vand i beholderen.

• Fjern pH Test strip og luk beholderen umiddelbart. Hvis nogen fugt kommer i beholderen, vil alle dine resterende pH Test strips blive ødelagt.

• Nedsænkes pH Test strip mindst ni inches under vandet og holde det fast, at undgå unødvendige sprøjt eller rislende når det er muligt.

• Tælle til 10 og derefter fjerne strimlen. Ikke ryste eller tørre væk enhver vand på strimlen.

• Holde strip-niveau med de lille test farveprøver på enden af strimlen pegende opad. Fortsat holder strip niveau indtil den strimmel indikator farveprøver har ændret farve. Dette vil typisk tage mindre end et minut.

• Holde pH strimmel op til "key" leveret med din pH field test kit. Matche farven på striben til en farveprøve på din nøgle til at bestemme pH-niveau. Ifølge EPA er en sikker pH-niveau mellem 6,5 og 8,5.

Tips & advarsler

  • Ifølge Alpha Omega Labs måle test strips pH præcist inden for om en 0,2 til 0,5 vifte på pH-skalaen. Dette er tilstrækkelig for de fleste hjemmebaserede og feltet brug, men for meget præcise resultater skal du bruge en elektronisk meter, der viser en digital pH udlæsning når dyppet i en vandprøve. Sådanne elektroniske målere er meget dyre og kun anbefales når præcise 0,01 eller 0,001 nøjagtighed er påkrævet.
  • Husk på, at pH er kun én vand kvalitet indikator du bør overveje når evaluering en drikke kilde. Du bør også få kits til afprøvning af klor, cyanid og andre giftstoffer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com