Hvad er kollagen syntese?

08/28/2011 by admin

Kollagen er et fibrøst protein, der findes i hele hele strukturen i kroppen. Faktisk, tegner forskellige typer af kollagen sig for ca. en tredjedel af kroppens vægt. Kollagen er en primær komponent i bindevæv, sener og ledbånd. Det er udbredt i den ekstracellulære matrix, som danner grundlag for de fleste bindevæv. Kollagen syntese henviser til processen af kollagen skabelse og er omtalt nedenfor.

Prokollagen

Det første skridt i kollagen syntese er oprettelsen af prokollagen, en kollagen lignende struktur med yderligere peptider (sammenkædede aminosyrer).

Endoplasmatiske Reticulum

Når den prokollagen har dannet det transporteres til det endoplasmatiske reticulum og den prokollagen er bundet med to andre prokollagen kæder til at skabe en stærkere, triple helix struktur.

Sekretion

Efter den triple-helix prokollagen er blevet dannet, er strukturen udskilles fra eller skubbet uden for cellen.

Peptid fjernelse

Når den prokollagen forlader cellen, fjerne enzymer de ekstra peptider fra enderne af den prokollagen, som skaber ægte kollagen.

Fiber dannelse

Den sidste fase af processen er, når kollagen molekyler danne kollagen fibriller, en underkonstruktion, som derefter bruges til at oprette kollagen fibre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com