Sådan konstateres lægen Office personalebehov

06/23/2010 by admin

Sådan konstateres lægen Office personalebehov

Bemanding en lægens kontor med de bedste medarbejdere og udstyr kan bevise svært til tider. At glemme visse overvejelser kan hjælpe at gøre denne proces lettere. En læge kontor manager's vigtigste opgave er at sørge for, at office kører effektivt samtidig kvalitetspleje til patienter. Bestemmelse af typen og mængden af personale vil give OLAF manager til at ansætte de rette medarbejdere til at udføre de job, der er nødvendige for at holde office kørende. At give medarbejdere med udstyr og forsyninger, der kræves for at udføre deres job vil gøre det muligt for dem at give patienterne den bedst mulige pleje i tide.

Instruktioner

Lægens kontor personale behov

• De første skridt i bemanding en læge kontor er at fastlægge typen af personalet skulle yde patientpleje. Dette kan opnås ved at udnytte sundhedspleje og office fagfolk. Lav en liste over hver service, der tilbydes til patienter på lægens kontor. Sundhedspersonale kan levere de ønskede tjenesteydelser bør være hyret til at hjælpe lægen med patienternes vurdering, pleje og behandling. Specifikke ydelser såsom fysioterapi, radiologi eller mental sundhed kræver sundhedsfagligt personale, der er uddannet og godkendt i disse specifikke specialer. At opnå vitale tegn (blodtryk, puls, temperatur), tegning blodprøver og indspille en patients sygehistorie kan udføres af sundhedspersonale uddannet i generel medicin som et medicinsk assistent eller sygeplejerske.

• Udnytte office fagfolk. Kontorassistenter, fakturering specialister, office ledere eller lægesekretærer er office fagfolk, der leverer de kirkelige opgaver nødvendige for at holde office kørende. Office fagfolk er nødvendig for at besvare telefoner, holde tidsplaner, fil lægejournaler og bill patienter og forsikringsselskaberne. En office professional vil administrere receptionen og hilse patienter, tegn patienter i når de ankommer til deres udnævnelse og trække patienter medicinsk diagrammer. De kan være ansvarlig for at holde, opdatere og vedligeholde lægens tidsplan. De laver ændringer og justeringer, når det er nødvendigt at holde kontoret organiseret og effektiv. Leje kontor fagfolk til at køre office del af lægens praksis gør det muligt for sundhedspersonale at fokusere på patientens pleje og behandling.

• Bestemme mængden af personale behov. For at bestemme mængden af personale nødvendig en skal overveje antal patienter set i lægens kontor på daglig basis. At have flere ansatte, der udfører det samme arbejde giver flere patienter ses på én gang. Hvis der er seks patient eksamen værelser på kontoret end seks patienter kan tages tilbage på én gang. Ansætte tre medicinske assistenter betyder at halv patienterne placeret i eksamen værelser kan ses samtidig. Vurdere patienter (vitale tegn, historie, chef klage, som bragte dem til office) og trække deres medicinsk diagrammer før lægen kommer ind i eksamenslokalet tillader læge at tilbringe mere tid med patienterne besvare spørgsmål og give pleje af høj kvalitet. Disse opgaver kan udføres af medicinske assistenter og kontorpersonale. Dette vil reducere patienternes ventetid og gør det muligt for lægen at se flere patienter pr. dag.

• Levere udstyr og forsyninger. Lægens kontor til at køre mere effektivt, skal hver enkelt ansat til at udføre deres opgaver i tide. Ordentlig udstyr og leverancer til medarbejdere hjælper dem til at udføre deres job ordentligt og hurtigere. Office personale skal være udstyret med en computer, der har de ønskede programmer, så de kan holde en opdateret tidsplan, fakturerings-og patient, en adressebog og andre programmer, der kan hjælpe til forkontor bevare overblikket.

Medicinske forsyninger behov for at udføre patient vurderinger og behandlinger, som et blodtryk manchet, termometer, desinficerende rengøringsmidler og behandling forsyninger, bør holdes lager og til rådighed for det medicinske personale til brug når det er nødvendigt. Strømpe eksamen værelser med leverancer er nødvendigt at udføre patientpleje reducerer mængden af tid at forberede patienten til lægen og hjælper lægens kontor være mere produktive.

Tips & advarsler

  • Kontroller, at alle læger har nuværende licenser til praksis forud for beskæftigelse

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com