Sådan skal du tage Staphysagria homøopatiske middel

01/23/2012 by admin

Staphysagria homøopatiske middel kan være relevante for dig, hvis du har bemærket, at du har vrede bygning og har svært ved at udtrykke vrede eller andre følelser. Homøopati er en videnskab, der er udviklet af en tysk læge, Dr. Samuel Hahnemann (1755-1843). Uddrag fra planter, blomster, urter og forskellige dele af dyr er lavet i tinkturer og pellets. Brug udbredte i Europa, homøopati har vinder indpas i USA de sidste 30 år. Staphysagria er også kendt som stavesacre eller Delphinium staphysagria. Det er palmated larkspur. Læs mere om staphysagria er passende for dig.

Instruktioner

• Bestemme, hvis du har klager som stalde, cystititis, neuralgi (generelle fysiske svaghed), betændelse i øjenlåget eller hovedpine, der stammer på bagsiden af hovedet og bevæge sig mod øjnene.

• Vurdere hvis du passer til profilen af en person, der ville drage fordel af staphysagria. Undertrykt vrede er kendetegnende for dette middel: folk, der kan have været rejst i miljøer hvor vrede ikke kunne udtrykkes ofte som voksne holder meget af Uudtrykt vrede.

• Vær opmærksom på din følelsesmæssige tilstand om staphysagria er passende for dig. En person, der kan have "lavt selvværd men er også en meget sød person," kan drage fordel af dette middel, siger Dr. Randy Martin, Ph.D., en læge af orientalsk medicin, er også en licenseret akupunktør i West Los Angeles, Californien og certificeret klassisk homøopat. Denne person kan også have "en historie om følelsesmæssige eller fysiske angreb eller følelsesmæssige misbrug," Dr. Martin siger, og når midlet er taget, undertrykt vrede kan endelig blive frigivet.

• Køb staphysagria som en alkohol-baserede homøopatisk tinktur eller sødet pellets. Læs anvisningerne for hver: dråber er taget under tungen uden vand. Det er bedst ikke drikker vand eller andre væsker en halv time før eller efter at have taget en homøopatiske middel. Træpiller må opløses under tungen.

• Undgå koffein og mynte produkter som tandpasta og tyggegummi, da disse elementer vil blokere for virkningen af eventuelle homøopatiske middel. Rådføre sig med en licenseret homøopat eller din læge hvis du føler, du har så meget vrede at det forstyrrer din evne til at fungere i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Tips & advarsler

  • Selv ikke diagnosticere. Hvis du mener, du har en alvorlig sygdom, se din læge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com