Sådan Treat ødelagte dele af din krop mens Camping

01/21/2012 by admin

Sådan Treat ødelagte dele af din krop mens Camping

Camping har altid været en god måde at komme tættere på naturen og nyde den store udendørs, men uden hjælp af nærliggende lægelige ydelser du nødt til at vide, hvordan at tage sig af dig selv, når der sker ulykker. Breaking en knogle er en konkret mulighed når ud camping eller vandreture, især når gennemkører stenet terræn eller klatre. Hvis du har den uheldige forekomst af bryde en knogle, skal du vide, hvordan man stabilisere og behandle det, så du kan få dig ud af ørkenen og søge ordentlig lægehjælp.

Instruktioner

• Stop nogen blødning hvis til stede. Hvis pausen er svær og en knogle fremspringende, skal du skubbe den tilbage på plads. Dette vil forårsage en masse smerte, men er afgørende for at stoppe blødningen og forebygge infektion. Du skal gøre dette selv, men hvis du har en kammerat med dig, få ham skubbe knoglen på plads, så rense snavs væk med vand. Lægge pres på såret og forbinding området sikkert. Hvis du ikke har en førstehjælpskasse, rip en T-shirt i bandage som strimler.

• Indsamle materialer til at gøre en skinne til at stabilisere den ødelagte knogle. En arm, lavere ben eller ankel pause, som er den mest almindelige af brækkede knogler mens vandreture eller backpacking, bør være stabiliseret med tilgængelige materialer. Du skal bruge tovværk, reb, en bandana eller tøj til wrap skinne på den brækkede lemmer. Du kan bruge et liggeunderlag, to stærke sticks, to boards, teltpløkker eller noget, der har tilstrækkeligt stive til at støtte din lemmer og holde det stabiliseret for fiksering materiale.

• Placere to stykker af fiksering materiale på begge sider af den brækkede knogle og derefter binde benskinner på lemmer sikkert. For et ben, skal benskinner placeret på den yderste og inderste ben og bundet lunt sted uden at begrænse omsætning. En arm skal være splinted på samme måde og derefter kan blive slynget ved hjælp af et reb, bandana eller tørklæde. Et liggeunderlag kan indpakket LUN omkring benet eller armen og bundet på plads så godt.

• Finde en krykke. En lang støttende stick, Vandring personale eller pæle kan bruges til at tage vægten af din brækket ben. Gå langsomt og bruge stick i stedet for din brækket ben for stepping. Undgå at trække dit ben. I stedet, prøve at forsigtigt svinge benet frem i en omvandrende bevægelse, derefter placere krykke ned for støtte uden at placere din fod på jorden, forårsager pres.

• Tjek din bandager, slynge og hejsespil som du gå for at sikre at ingen overdreven blødning er til stede og skinne opholder sig stramt og sikkert. Hvis du føler dig skinne blive løst, stoppe og spænd din reb.

Tips & advarsler

  • Holde en førstehjælpskasse med dig på alle tidspunkter, hvor camping eller vandreture.
  • Straks søge lægehjælp, efter du har forladt en ødemark, især hvis rifter er til stede. Infektion kan forårsage koldbrand, hvilket kan føre til døden, hvis ikke straks behandlet, eller lemmer skal være amputeret.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com