Effekten af tyngdekraften på kropsholdning

01/25/2012 by admin

Effekten af tyngdekraften på kropsholdning

Tyngdekraften gør mere end at have en effekt på kropsholdning---kropsholdning kan defineres, hvordan du justerer din krop til at trække af tyngdekraften. Kropsholdning er en direkte reaktion på tyngdekraften.

Brain Power

Omkring holder 90 procent af din hjerne vågne aktivitet---uanset om du bemærker det---dig oprejst. Tyngdekraften trækker dig, og muskler tænde og slukke tusindvis af gange, et minut til at holde din masse afbalanceret over et skiftende tyngdepunkt.

Justering

Tyngdekraften afviger ikke i dets retning af pull. Dette kræver en effektiv arkitektur---dit skelet system---kombineret med et system af biologiske håndtag og Remskiver, eller led og muskler. Mens stående stadig, hvis dit skelet er ubeskadigede, er dine knogler justering designet til at bære vægten med et minimum af indsats. Men folk sjældent simpelthen står stadig, så kropsholdning bliver en dynamisk---ikke en statisk---reaktion på tyngdekraften.

Hoved og nederste del af ryggen

Den nederste del af ryggen, eller columna lumbalis og hovedet er to kritiske punkter langs kroppens akse, at tyngdekraften påvirker. Din lændehvirvelsøjlen bøjer konstant til korrekt kropsholdning, og det er under stort pres af tyngdekraften. Hovedets vejer omkring 10 pund. Af bærer hovedet frem af den korrekte tilpasning, som mange mennesker gør, du Skift træk af tyngdekraften fra linjen af kropslige støtte og styrke musklerne omkring hals til at holde dit hoved op, skaber en stressfaktor i halsen og hovedpine.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com