Virkningerne af en alkoholisk drik pr. dag

01/19/2012 by admin

Nu, har de fleste mennesker hørt advarsler. Overdrevent drikkeri, alkoholmisbrug og kraftigt lejlighedsdrikkeri har været impliceret i en række problemer lige fra motorkøretøjsulykker til alkoholforgiftning og langsigtede sundhedsmæssige problemer. Der er undersøgelser, dog, end viser, at moderat drikke, defineret som et glas øl, vin eller en cocktail dagligt, kan faktisk være gavnligt.

Forbedrer kognitive funktion

Forskere fra Brigham and Women's Hospital (BWH) og Harvard School of Public Health (HSPH) gennemgik forskning samledes under sygeplejersken sundhed undersøgelse, der havde indsamlet data fra over 12.000 kvinder i alderen 70-81 i løbet af næsten 20 år. Fra 1995 til 2002 fik kvinderne almindelig telefon undersøgelser at teste kognition, verbal hukommelse og flydende. Moderat drikkende fandtes at score bedre end ikke-drikkende på disse prøver.

Nedsætter risikoen for Type 2-Diabetes

Alkoholproblemer og løsninger, har der været mindst et dusin undersøgelser, der har fundet en korrelation mellem et moderat alkoholforbrug og en nedsat forekomst af Type 2 diabetes. Selv efter justering for andre faktorer som alder, vægt, rygning og slægtshistorie, var moderat drikkende op til 30% mindre tilbøjelige til at udvikle Type 2 diabetes end ikke-drikkende eller storforbrugere.

Mindsker risiko for slagtilfælde

American Heart Association har rapporteret, at ikke-drikkende har dobbelt risiko for slagtilfælde i forhold til moderat drikkende. Dette var tilfældet i både mænd og kvinder i alle aldre og etniske grupper.

Øger Odds af overlevende hjerteanfald

En undersøgelse offentliggjort i Journal of American Medical kiggede på ca 1900 patienter indlagt efter et akut myokardieinfarkt (AMI). Patienter, der havde været lys til moderat drikkende i året forud for deres indlæggelse havde en 32 procent nedsat dødelighed i forhold til ikke-drikkende. Undersøgelsen fandt ingen forskel i resultater, om patienterne drak øl, vin eller destilleret spiritus.

Falder Odds for andet hjerteanfald

En lignende undersøgelse blev offentliggjort i omløb i 2002. Undersøgelsen kiggede på 353 mænd, der havde overlevet en første hjerteanfald. Mændene i studiegruppen, der drak et gennemsnit af to alkoholiske drikkevarer om dagen efter deres hjerteanfald var 59 procent mindre tilbøjelige til at have en anden hjerteanfald, sammenlignet med ikke-drikkende.

Øger levetiden

Alkoholproblemer og løsninger rapporter om en række undersøgelser viser, at moderat drikkende lever længere end enten storforbrug eller ikke-drikkende. Detaljerne varierede, men i flere langtidsundersøgelser (fem år eller mere), moderat drikkende fandtes konsekvent for at være 20 procent til 30 procent mindre risiko for at dø end ikke-drikkende. En italiensk undersøgelse offentliggjort i International Journal of Epidemiology i 2000 fandt, at moderat drikkende levede cirka to år længere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com