Hvad er traditionelle Medicare?

08/15/2011 by admin

Traditionelle Medicare, også kendt som original Medicare er gebyr-for-service sygesikring programmet forvaltes af den føderale regering at yde pleje til ældre og handicappede i USA. Ifølge skibet ressource Guide, udgivet af sundhed bistand partnerskab, beslutter omkring 77 procent af dem er indskrevet i Medicare at holde fast i traditionelle Medicare i stedet for at skifte til et privat sundhedsplan.

Historie og gennemførelse

Traditionelle Medicare programmet blev underskrevet i et lovforslag af præsident Lyndon B. Johnson på 30 juli 1965. Tidligere præsident Harry Truman var den første Medicare modtageren. Medicare er i øjeblikket overvåges af reguleringsorgan, Centers for Medicare & Medicaid Services (CMS). Traditionelle Medicare er helt finansieret af føderale midler.

Støtteberettigelse

Traditionelle Medicare dækker fire klasser af mennesker: de 65 og ældre, handicappede, patienter med End-Stage nyresygdom og dem med Amyotrofisk Lateral sklerose (ALS, også kendt som Lou Gehrig's Disease). De handicappede er berettiget, når de har modtaget SSDI betalinger i mindst 24 måneder. Slutstadium nyresygdom patienter er støtteberettigede, hvis de modtager dialyse eller har fået en nyretransplantation. Dem, diagnosticeret med ALS er berettiget første måned de modtager en SSDI betaling.

Dækning

Der er to dele til traditionelle Medicare: del A og del B. del A omfatter indlæggelse hospitalsbehandling, og delB omfatter ambulant behandling, såsom lægebesøg. Modtagerne kan se enhver læge, der accepterer Medicare overalt i USA. Medicare interaktive rapporter om, at de fleste læger tager traditionelle Medicare.

Del en dækker tid tilbragt i et hospital eller dygtige sygepleje facilitet (plus omkostninger), hjem sundhedspleje og hospice pleje. Del B omfatter tjenester udført af læger, varigt medicinsk udstyr, ambulance pleje, overdækket forebyggende pleje, ambulant dygtige behandlingsformer, laboratorieundersøgelser, psykiatrisk behandling og nogle receptpligtig medicin. Dette er ikke en udtømmende liste, og modtagerne skal henvise til deres Medicare & du håndbog for at blive mere fortrolig med alt, hvad der Medicare dækker.

Omkostninger

Hvis en støttemodtager har arbejdet i USA for 10 eller flere år derefter er de månedlige præmie for del A gratis. Hvis ikke, så han kan have en månedlig afgift. Ellers for del A er der en selvrisiko for indlæggelse hospitalsbehandling, som modtagerne skal betale ud af lommen, og nogle tjenester kræver en co-assurance.

Del B kræver en månedlig præmie, der stiger hvert år. Præmien var $96.40 i 2009 og 2010. Der er en lille årlig fradragsberettiget og for alle tjenester, delB, støttemodtagerne betaler en 20 procent egenbetaling, medmindre modtagelse psykisk sundhedsbehandlinger, som har en 45 pct. egenbetaling.

Medigaps

Medigaps er en tilgængelig for køb fra private virksomheder, der er udviklet udelukkende til brug med traditionelle Medicare supplerende forsikring. Medigaps udfylde nogle af ud af lommen omkostninger venstre med traditionelle Medicare, herunder præmier, selvrisikoen og co forsikringer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com