Hvordan til at besøge et plejehjem

10/26/2016 by admin

Det mest medfølende, vi kan gøre, når du besøger et plejehjem er at huske, at hver beboer er en vigtig person, der har boet en lang fuld liv. Vi har brug at omfavne dem, ligesom vi har før de trådte hjemmet for at holde dette forhold blomstrer.

Instruktioner

• Ringe og spørge, hvad er bekvemt for dig at komme til et besøg. Personalet kan give dig de bedste tidspunkter til at komme, når beboeren er mere modtagelig over for virksomheden. Du ønsker ikke at afbryde måltider eller andre regelmæssigt planlagte begivenheder. Hvis du er inviteret til at komme under måltiderne, forvente at skulle betale for dit måltid.

• Knock før gik ind på deres værelse. Ryste hænder og omfavne dem kærligt.

• Kig ud over deres fysiske handicap, forvirring eller desorientering. Enkel, kærlig fysiske fagter som holder deres hænder og kigge i deres øjne virker godt. Du kan sandsynligvis recant alle deres historier, som de elsker at fortælle, men lyt opmærksomt som om det var første gang, de har fortalt dig. De kommer ofte til livet, mens de mindes deres livslang erfaringer.

• Vise børnebørnene! De giver ofte interessante samtaleemner. Plus er børn ofte de mest indtagende gæster en beboer kan have.

• Medbringe deres foretrukne musik eller film. Tænk på de aktiviteter, de nød før han bliver en beboer. Prøv at indarbejde disse samme aktiviteter i dit besøg. Spørg personalet at se hvis kæledyr er tilladt.

• Dele billeder og hjemmevideoer. Hjælpe dem med at forberede breve til andre medlemmer af familien. Gør disse ting vil hjælpe til at opretholde forholdet til din elskede og holde dem involveret i familielivet begivenheder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com