Dexamethason behandlingen for Poison Ivy

08/12/2011 by admin

Dexamethason behandlingen for Poison Ivy

Dexamethason er et steroid narkotika, der administreres oralt eller intravenøst. Dette stof er brugt til behandling af hud betingelser såsom poison ivy og andre medicinske tilstande. Gigt, colitis ulcerosa og psoriasis kan behandles med dexamethason.

Allergisk reaktion

Ifølge Drugs.com, en patients allergisk reaktion over for dexamethason kræver omgående lægehjælp og kan omfatte vejrtrækning problemer, hud nældefeber og hævelse af ansigtet.

Bivirkninger

Dexamethason patienter kan opleve bivirkninger som problemer med synet, vægtstigning eller depression, der skal drøftes med en læge. Blodig afføring og meget højt blodtryk har fundet sted med denne medicin.

Lang tids brug

På lang sigt brug af høje doser af dexamethason kan føre til tyndere hud, der får blå mærker let, impotens eller ændringer i kropsfedt.

Lægemiddelinteraktioner

Patienter, der bruger aspirin, diuretika eller blodfortyndende medicin bør drøfte passende brug af dexamethason med en læge.

Forholdsregler

Dexamethason brugere kan udvikle et svækket immunsystem og bør ikke modtage en lever vaccine. De bør også undgå mennesker, der er syge, og Tilkald læge, hvis de udsættes for kylling pox eller mæslinger.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com