Hvordan man kan forklare kemoterapi til et barn

06/14/2010 by admin

Hvis du eller en elsket en er blevet diagnosticeret med kræft, kunne en af de sværeste dele forklare det til børn omkring dig. Når en tæt kemoterapi, kan det være meget vanskeligt for børn. Forklare kemoterapi børn passende kan gøre hele forskellen i at hjælpe dem til at acceptere ændringerne.

Instruktioner

• Give barnet avanceret varsel. Tal med barnet før kemoterapi starter om hvad det vil være, hvordan du kan ændre og hvorfor det er vigtigt. Dette vil give ham eller hende tid til at fordøje oplysninger og at vænne sig til tanken.

• Tage dit barns alder i betragtning. For eksempel, kan du forklare kemoterapi til en preschooler som "medicin, der vil hjælpe mig til at føle alt bedre." Du skal forklare mere til et ældre barn, herunder hvad kræft er, og det faktum, at kemoterapi er at hjælpe kroppen kampen off kræft. En teenager kender formentlig de grundlæggende fakta om cancer og kemoterapi, men han eller hun bør tilskyndes til at lære mere om det, hvis han eller hun synes interesseret.

• Fokus på hvordan behandlingen vil påvirke dem. Før det sker fortælle dem, at du kan være for træt til at drive dem steder for lidt mens eller at dit hår kan falde ud. Også forklare vigtigheden af deres vasker deres hænder oftere end sædvanligt og tage andre forholdsregler for at forhindre, at sprede bakterier, fordi din krop er mere tilbøjelige til at blive syg, når du kemoterapi.

• Give børn en tidsramme, som de kan forstå. Til et yngre barn, kan du give en heads up før hver runde af kemoterapi. For et ældre barn, kan du give en tidsplan for tidsplanen hele kemoterapi. Give dem frister, som de kan relatere til, såsom "Jeg vil være færdig med denne runde af kemo da sommerferien starter" eller "Jeg kan ikke føle så godt indtil omkring en uge efter Halloween."

• Følge op på den oprindelige samtale. Opmuntre dit barn til at stille spørgsmål, han eller hun kan have, og spørge dem, hvis deres følelser eller tanker er ændret, siden du oprindeligt talte.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com