Mad sikkerhedscertificering i det sydlige Californien

08/06/2011 by admin

Mad sikkerhedscertificering i det sydlige Californien

Loven i Californien kræver mindst én medarbejder eller indehaver af en mad-udbyder til at vide, hvordan man holde, kok og tjener mad sikkert. Forurening af fødevarer eller forgiftning er ansvarlige for 76 millioner tilfælde af sygdom hvert år og 5.000 dødsfald i USA, Ifølge Centers for Disease Control, så offentlige bestemmelser vedrørende fødevaresikkerhed hjælper med at holde forekomsten af sygdom eller død af at spise forurenede fødevarer til et minimum.

Betydningen af mad sikkerhedscertificering

Californisk lov kræver en mad virksomhed, der tilbereder eller serverer mad, ikke er færdigpakkede for at have mindst én person, enten ejer eller en medarbejder, certificeret i fødevaresikkerhed. Staten giver ikke uddannelse men afhængig af akkrediterede private kilder til uddannelse og prøvning for at udstede certificering.

Hyppigheden af afprøvning

Indehaveren af certifikatet skal tage test hvert femte år for at holde licensen gældende. Fødevarevirksomheder omfatter både offentlige og private faciliteter, der serverer mad for offentligheden. Certificeret food safety medarbejder behøver ikke at være på stedet under alle forskydninger, men denne person bærer ansvaret for hele etableringen mad sikkerhedspraksis, og sørg for, at alle medarbejdere praktisere god hygiejne og fødevaresikkerhed sikkerhed teknikker. Steder, der tjener færdigpakkede måltider eller mad behøver ikke sådan certificering.

At få certificeret i fødevaresikkerhed i Californien

Da staten ikke giver uddannelsen, afhængige de private virksomheder at lære deltagerne om sikre fødevarer håndtering. Kursusindhold er beskyttet, men USA 's landbrugsministerium har defineret fire regler, som dikterer sikre fødevarer håndtering: rense, adskille, kok og chill.

Rengøring gælder for fødevarer, udstyr, der anvendes og sted hvor både madlavning og opbevaring finder sted. Adskillelse af fødevarer, der er kogt og forbruges undgås rå krydskontaminering. For eksempel vil holder råt kød adskilt fra friske fødevarer holde frugt og grøntsager fra forurening fra kød.

Madlavning rå fødevarer som kød, frugt og grøntsager til bestemte temperaturer vil dræbe patogener i fødevarer, og nedkøling ved temperaturer under 40 F vil hæmme væksten af bakterier, holder maden sikker længere.

Hvor klasser bliver undervist i Californien

Klasser i mad certificering i Californien kan tages i et klasseværelse indstilling eller online, selv om testen for certificering foregår som proctored eksamener i udpegede klasseværelser rundt om i staten. Staten giver mulighed for en række private virksomheder til at holde klasserne, så enhver interesseret i at blive certificeret resident ikke skal rejse langt.

Fødevaresikkerhed beskytter folkesundheden

Når certifikatet er udstedt, skal det holdes på fil i restaurant eller facilitet til at forsikre inspektørerne, at nogen på stedet ved og er ansvarlig for fødevaresikkerhedsregler. I betragtning af hvor vigtige fødevarer sikkerhedsregler er for folkesundheden, og de personlige og finansielle indvirkning på samfundet af fødevarebårne sygdomme, sætte sikre fødevarer håndtering regler i praksis er afgørende for at beskytte offentligheden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com