Laser bivirkninger

07/16/2010 by admin

Laserbehandling er en ikke-kirurgiske kosmetiske procedure udføres korrekt synlige uregelmæssigheder forårsaget af en række hudsygdomme. Også indebærer bruges til at behandle andre betingelser, såsom vision, hårtab og hårfjerning, "laser behandling" typisk fælles derma-medicinsk brug, som er laser foryngelse og fornyelse af slidlag.

Bruger

Laserbehandling korrigerer uregelmæssigheder i hudens farve og konsistens, som omfatter solpletter, alderspletter, melasmas, rynker, ar, modermærker, brudt kapillærer, synlige årer, rødme forårsaget af rosacea, acne og acne ar, uønskede muldvarpe og angiomas. Det er også bruges til tatovering fjernelse.

Laser typer

Laser typer varierer i styrke, funktionalitet og formål. Ablativ lasere anvendes til moderat til svær betingelser, brænde huden væv til behandling, mens non-ablativ lasere arbejde under hudoverfladen på mild til moderat betingelser. Stærkere laserteknologi øger potentielle komplikationer, bivirkninger og restitutionstid.

Misfarvning af huden

Hud misfarvning i form af hyperpigmentering (mørke) pletter eller pletter, hypopigmentering (lys) er en mulig bivirkning af laserbehandling. Hypopigmentering er en mere sandsynlig bivirkning til mørkere flået patienter, eller patienter, der fik behandling med garvet hud. Hyperpigmentering forekommer i fair-flået patienter, men aftager inden for et par uger.

Hævelse og blå mærker

Hævelse og blå mærker er fælles efter laserbehandling, og kan være mere eller mindre intens afhængigt af laser anvendes og hudens tilstand behandles. Blå mærker er typisk efter ablativ behandlinger, behandles med Isposer og heler inden for 10 dage.

Rødme og afskalning

Forbrugeren Guide til plastikkirurgi rapporterer, at rødme og crustiness af den behandlede hud kan vare i 3-10 dage efter laserbehandling. Dette bør overlades alene til at undgå ardannelse.

Forbruger Guide siger også, at den behandlede hud muligvis lyse pink for op til få uger. Makeup kan bæres i mindst to til tre uger. En salve vil sandsynligvis blive ordineret for at fremskynde heling.

Sol sensitivitet

Huden er betydeligt mere følsom over for solen efter laserbehandling. UV-stråler truer misfarvning af huden, og hæmme rette helbredelse. Undgå solen så meget som muligt i mindst en måned efter behandling, og derefter anvende en høj styrke solcreme hver dag.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com