Nemmeste måde at tabe sig hurtigt

12/17/2011 by admin

Den nemmeste måde at tabe sig hurtigt er at spise en hel fødevarer, kost og motion i mindst 20 minutter om dagen. Dette er ikke en kæmpemæssig opgave: smide alle junk fødevarer fremstillet af raffineret sukker, raffineret mel og høj i salt eller fedt. I stedet spiser friske grøntsager, frisk frugt, fuldkorn, magert protein, mættet fedt og drikker masser af filtreret vand mellem måltiderne. Damp, koge, bage, Stege fødevarer og undgå friturestegning for at trimme ned og holde dit hjerte sundt.

Walking tæller som motion, og det er let at gøre, uanset hvor du er.

Forny din kost

Hvis du er seriøs omkring at tabe sig permanent, kræver det en ændring i den måde du spiser permanent. Når du tabe, det er fint at splurge lejlighedsvis, men indtil da, der er ingen genvej til spise at tabe.

Formlen for de fleste mennesker er at spise et lavt saltindhold, fedtfattigt, fiberrig kost baseret på forbruge friske hele fødevarer kost. At kosten kan indeholde grøntsager, frugt, fuldkorn som brune ris, hirse, havre, quinoa og magre proteiner, fedtfattig mejeri, ikke-mættet fedt og en god multivitamin.

Kaste ud kartoffel chips, donuts, pommes frites, sukkerholdig sodavand og cookies. Erstatte dem med fedtfattig yoghurt, frisk frugt, lavt fedtindhold, lavt saltindhold pretzels, hele korn, lav-salt kiks og fedtfattig flødeost og høj-fiber brød og morgenmadsprodukter.

Spis ikke-mættet fedt

Der er en masse forvirring omkring hvilken slags fedt er bedst og hvad fedt til at undgå for at tabe. Mættet fedt er fast ved stuetemperatur og tilføjer usundt fedt i maven – øge risikoen for at udvikle kræft.I stedet Spis ikke-mættet fedt som hørfrøolie, Hampefrøolie, oliven, raps, saflor og majsolie. Damp grøntsager i stedet for dyb steger noget. Stege, damp, bage eller grill kød at undgå transfedt, ikke der er hjerte-sund. Fisk fedt er godt for hjertet: Forkæl dig selv.

Få regelmæssig motion

Fordelen ved øvelse er at det vil øge dit stofskifte og hjælper dig med at forbrænde flere kalorier – selv mens du sover. Energibehov i en muskel er større end andre væv. Jo mere lean muskelmasse du har, jo flere kalorier du vil brænde.

Du behøver ikke at være en atlet at udøve: gå i mindst 20 minutter hver dag. Dette kan betyde, gå i 10 minutter efter frokost og middag. Tilføj 5 minutter hver uge, indtil du når en time. Du vil styrke dit hjerte og lunger og har en stærk stress management tool tilgængelige for dig, når du har brug for det.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com