Sådan Treat Osteoporsis naturligt

12/20/2011 by admin

Osteoporose er en knoglesygdom, der er defineret af lav knogletæthed og knogletab. Der er ingen kur for sygdommen, men der er behandlinger til at forhindre yderligere tab af knoglemasse og opholde funktionelle. Behandling, er fysiske behandlinger ofte parret med receptpligtig medicin til at maksimere patienternes sundhed. Med viden om, hvordan at holde sig sund, kan du øge din osteoporose behandlinger med naturlige retsmidler, der kan bidrage til at styrke dine knogler.

Instruktioner

• Fastholde en afbalanceret kost fuld af calcium og vitamin D. National Institutes of Health anbefaler at du indtag mindst 1.200 mg calcium og 800 til 1.000 internationale enheder (IE) af D-vitamin om dagen. Hvis du ikke opnår dette gennem din kost, bør vitamintilskud tages.

• Motion regelmæssigt for at reducere risikoen for knoglebrud forårsaget af knogleskørhed. Jogging, gåture og dans er god vægtbærende øvelser. Du kan også bruge små vægte og strække bands for modstand motion. Yoga og tai chi kan bidrage til at øge balancen.

• Forebygge falder ved hjælp af en stok eller rollator, når du går rundt, hvis du føler ustabil. Såler gummisko vil hjælpe med trækkraft. Falls kan resultere i frakturer på hofte, håndled eller rygsøjlen, der kan blokeret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com