Arbonne kolon rense farer

12/01/2011 by admin

Arbonne kolon rense farer

Kolonet er et langt rør, der forbinder tarmen til anus for bortskaffelse af affald. Fortalere for kolon udrensning mener at alle sygdom skyldes en uren kolon og at mere end 90 procent af sygdomme opholde sig der. Udgangspunktet er at giftstoffer som tungmetaller ophobes i tyktarmen, men elimineres ikke, og at meget af affald fra den mad, vi spiser hober sig op og rådner i tyktarmen, forårsager os til at føle trætte og generelt utilpas. Hvis vi opdatere vores kolon, ved hjælp af kosttilskud, der er designet til at rense ud i fordøjelseskanalen, vil vi snart føle sig meget bedre og bo på måde, hvis vi ændrer korrekt livsstil som en fiberrig kost og mere motion.

Hvad er kolon rense?

Ligesom alle andre kolon rensning tillæg, er Arbonne BioNutria kolon rense et kosttilskud, der er designet til at stimulere kroppens naturlige proces med at fjerne giftstoffer og madaffald mens absorbere næringsstoffer. De ingredienser, en kolon rense indeholder, en blanding af urter og andre ingredienser, der siges at støtte mave sundhed – varierer betydeligt, men formålet er at rydde påvirket affald, således at kolon til at vende tilbage til dens naturlige tilstand og gå om virksomheden af at holde hele kroppen ren fra indefra og ud. Arbonne BioNutria kolon rense kommer i pilleform.

Arbonne kolon rense

Arbonne BioNutria kolon rense er en "proprietære blanding", der omfatter urter Cascara Sagrada, Senna, Aloe Vera, rabarber, havtorn, Meadowsweet, skumfidus og Slippery Elm, sammen med Lactospore, som er microencapsulated lactobacillus sporogenes; Fructooligosaccharide (FOS), en kompleks sukker stammer fra planter og Psyllium, en frø værdsat som en kostfibre.

Profferne

Nogle hjemmesider dedikeret til at gennemgå og sammenligne kolon rense produkter funktion udtalelser beskriver, hvordan blid men "effektiv" Arbonne er (hvilket betyder at det, forårsager fordøjelsessystemet til at fjerne en stor del af affald), og at nogle brugere opnå gode resultater med en daglig dosis (producenten anbefaler to tabletter dagligt). Dette er anderledes fra mange kolon rensning kosttilskud hvis producenter anbefaler 6-8 tabletter om dagen for at arbejde. Arbonne kolon rense er ligeledes relativt billig, med en 60-tablet flaske koster $15 til $20.

Ulemper

Nogle videnskabsfolk objekt til kolon rensning kosttilskud, fordi de ikke kan være effektiv. Ifølge Dr. Stephen Barrett skriver for Quackwatch.com, som er "'Udrensning' med produkter sammensat af urter og kostfibre er usandsynligt, at være fysisk skadeligt... Nogle mennesker har rapporteret udvise store mængder af hvad de hævder at være afføring, der har akkumuleret på han tarmvæggen. Men eksperter mener, at disse er blot «kaster dannet af fiber indeholdt i 'udrensning' produkter.» " Endnu vigtigere, der er tvivl om kvaliteten af ingredienserne og den korrekte dosis med kosttilskud. "Som med alle kosttilskud, ikke du ved hvad du får. Food and Drug Administration regulere ikke colonics, så fabrikanterne kan gøre sundhedsanprisninger, som ikke understøttes af solide beviser. Chancer er, du vil spilde dine penge på noget, du ikke behøver alligevel,"skriver Lila Havens på myOptumHealth.com.

Hvad man skal gøre?

De potentielle farer ved Arbonne BioNutria kolon rense er omtrent det samme som andre kolon rense. Når du søger online efter kolon rense kosttilskud, sammenligne ingredienserne i Arbonne BiNutria med andre du finde. Du kan finde, at mange af disse produkter indeholder lignende ingredienser. I så fald sammenligne doser. Hvis du er villig til at tage flere doser eller selv blande en pulver i mad eller drikke, kan du vælge et andet produkt. Endelig kan pris være et problem. Indse, at hvis du tager flere doser, et produkt med en lavere pris pr. flaske kan i sidste ende koste dig mere end 60-tablet regime af Arbonne BioNutria. Nogle programmer kan synes bedre baseret på udbyders beskrivelse, men hvis de ikke liste over ingredienser eller du finde negative anmeldelser, de kan ikke være værd den højere pris.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com