Hvad er behandlingerne af Parkinsons demens?

12/04/2011 by admin

En ulykkelige del af Parkinsons, den mest almindelige neurodegenerative bevægelse lidelse, er det ledsagende udvikling af demens. Faktisk udvikle næsten 40% af patienter med Parkinsons sygdom demens på et tidspunkt. Derudover, er risikoen for at udvikle demens for Parkinsons patienter 6% højere end i resten af befolkningen i samme aldersgruppe.

Symptomer

Symptomerne på Parkinsons demens er de samme som dem uden Parkinsons. Patienter kan finde sig misplacing elementer, eller glemmer hvordan man gør komplicerede opgaver, som afbalancere deres checkhæfte eller kørsel. Venner og familie kan mærke symptomer først, ligesom når en patient glemmer, hvad emnet er midt i en samtale.

Parkinsons demens vs Parkinsons og Alzheimers

For at gøre tingene mere forvirrende, er en kombinationen af Parkinsons og Alzheimers heller ikke ualmindeligt. Forskellen kan ses med hjernescanninger, Parkinsons sygdom gør nerver atrofi, og mønster af atrophication i Alzheimers er anderledes end for Parkinsons demens, selvom symptomerne er ofte den samme i starten.

Demens behandling

Demens, selv er ikke generelt behandles, da det er normalt relateret til opdeling af neurologiske funktion fra en anden lidelse, som hypotyroidisme. Behandling af Parkinsons demens, derefter, indebærer blot behandling af Parkinsons sygdom.

Specifik behandling for Parkinsons demens

Der er ingen kur mod Parkinsons, men der er medicin, der kan lindre symptomerne, herunder demens. Blandt disse er Levodopa, en kombination af Levodopa med Carbidopa, Stalevo, som kombinerer carbidopa, levodopa og entacapone, Symmetrel, antikolinergika som trihexyphenidyl, benztropine mesylat eller procyclidine, selegilin, Deprenyl, dopaminagonister og COMT hæmmere såsom Tasmar og Comtan.

Prognose

Da Parkinsons er ikke helbredes, Parkinsons demens kan ikke blive helbredt enten. Dens symptomer kan styres via narkotika i flere år. På grund af opdelingen af neurologiske funktion, hvis patienten ikke er helt tabt for demens, vil han langsomt mister kroppen fungerer fra Parkinson.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com