Sådan bruges hjem retsmidler til at behandle knyster

12/01/2011 by admin

Sådan bruges hjem retsmidler til at behandle knyster

En knyst er en overvækst af knoglen, der forårsager storetåen at presse ud mere end normalt. Knyster er ofte forårsaget af iført stramme sko i en lang periode. De er mere almindelig hos kvinder end mænd på grund af slags sko de bærer, såsom høje hæle. Knyster er også arvelig og selv om den eneste måde at slippe af med dem for gode er at få dem bortopereret, der er måder at lindre smerten og behandle dem derhjemme med billig hjem retsmidler.

Instruktioner

• Slid løbesko mens du oplever en knyst blusse op. Løbesko har mere plads til tæerne og en blødere pude end høje hæle eller støvler. Høje hæle er de absolut værste sko en person med knyster kan bære og er normalt årsagen til knyster for kvinder.

• Nyd din foden eller fødder i varmt vand med Epsom salte blandet i det. Epsom salte hjælpe med at lette smerter og betændelse forårsaget af knyst. Epsom salt er en stor middel mod andre ben og mund smerte samt fordi Epsom salte blødgøre huden.

• Anvende en varmepude på din mund til at øge blodgennemstrømningen til foden. Ved at øge blodgennemstrømningen, dette hjælper lindre betændelse og letter smerter forårsaget af en knyst.

• Anvende en ispose på foden med knyst. Is kan lindre betændelse gerne varme gør. Forlade ispose på i 10-15 minutter ad gangen. Fjern efter 10 til 15 minutter og forlade off et par minutter til at give din fod til at varme op nogle. Hvis du har problemer med cirkulation i fødderne, eller hvis du har diabetes, brug ikke is til enhver form for fod problem.

• Slid sandaler hvis du kan. Sandaler er lettere på dine fødder og tage presset ud af knyst. Det er bedre til faktisk gå barfodet, når du er hjemme til at lade dine fødder ånde og gør det muligt at helbrede, men hvis du ikke kan gå barfodet derefter bære sandaler.

• Sted slynge puder eller tå afstandsstykker mellem storetåen og den anden tå til at tage presset af storetåen. Købe slynge puder eller tå spacere fra stof butik, i håndkøb.

• Massage fod med knyst at lette smerter og betændelse.

Tips & advarsler

  • Sørg for at din sko passer lige. Hvis du bære sko, der er for stramme, kan dette forårsage knyst at blive værre. Stramme sko er én årsag til knyster i første omgang.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com