Fysioterapi forslag til knæ kirurgi menisken tårer

12/26/2011 by admin

En revet menisken er en skade, der opstår i knæet. Selvom meget af din opsving afhænger af størrelse og placering for ælde, kan fysisk terapi hjælpe fremskynde inddrivelsen som du lære at øge styrke og fleksibilitet af dit knæ. For optimale resultater, bør du og din fysioterapeut komme med et detaljeret program, der er bedst for dig og dine specifikke skade.

Fysioterapi

Når du mødes med en fysioterapeut til at udvikle en plan for din revet menisk, bør målet være at forbedre knæet udholdenhed og genoprette dens oprindelige vifte af bevægelse. Din terapeut vil sandsynligvis design to dele til programmet: øvelser du vil gøre, mens dine sessioner og øvelser du kan gøre derhjemme eller på en gym på egen hånd. Fysioterapeuten vil designe dit program, baseret på din alder, generelle sundhed og sværhedsgraden af din skade. Hvis dine tåre var alvorlig nok til at berettige kirurgi, kan din kirurg anbefale immobilisere knæet for de første par dage efter proceduren.

Benet hæver

De fleste øvelser vil fokusere på at styrke musklerne i quadriceps, lår, kalve og hofter. En simpel øvelse er benet hæver. Ligge fladt på ryggen i stueetagen og forlænge dine ben så din dårlige knæ ikke er bøjet. Næste, bøje knæet "god", så din fod på gulvet. Sørg for din ryg har en lille, normal kurve før du fortsætter. Tryk på din dårlige knæ ned til gulvet, så dine muskler bliver stramt. Langsomt løfte dit ben, så det er omkring 12 inches væk fra gulvet, holde det i 10 sekunder og derefter langsomt bringe det ned igen. Opbygge antallet af gentagelser, som din styrke forbedrer.

Fiberskade krøller

En anden effektiv motion er fiberskade krøller. Ligge på din mave med benene lige. Hvis det gør ondt dine knæ for at være på gulvet, rulle op et håndklæde og sætte det under den tilskadekomne knæ. Langsomt løfte dine sårede ben mod din balde. Hvis det gør ondt, forsøge ikke at bøje knæet for meget. Hvis du føler smerte, ophøre med udøvelsen og fortælle fysioterapeuten under din næste aftale. For at få den samme fordel uden fuldt udvide dit knæ, tilføje 5 lbs. vægt til dine ben. Derefter skal du kun løfte dit ben 12 inches maksimale for at få den samme effekt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com