Hvilke rejser blodsukkerniveauet

12/25/2011 by admin

Hvilke rejser blodsukkerniveauet

Blodsukkeret skal kontrolleres i diabetisk og ikke-diabetisk mennesker livet, fordi ukontrollerede blodsukkeret vige for dårlig ernæring, ubalanceret hormoner, modtagelighed for sygdom og livstruende sygdomme såsom diabetisk koma.

Forskellige korn

Fødevarer på det glykæmiske indeks er en god indikator for, hvad kan gøre blodsukkeret stige. Det glykæmiske indeks er en liste over forsket fødevarer, at fortæller forbrugeren hvor meget naturlig og forarbejdede sukker hver mad indeholder.

God gammeldags havregryn & forskellige korn

Det bedste valg for morgenmad er at undgå mest forarbejdede korn og holde med gammeldags havregryn, hvis du vil bevare selv daglige niveauer af blodsukker. De fleste mærker af branflakes forårsage blodsukker til spike.

Datoer & vandmelon

Være forsigtig, når du spiser datoer og vandmelon. De er gode, naturlige kilder af sødme, men de pack en sukker stigning efter forbrug. Du bør spise disse når blodsukkeret ikke er meget lavt, højt.

Fast Food & Tofu

Fastfood pommes frites og søde kartofler lette højt blodsukker. Tofu er sund for dig, men når det er sødet, det gør dit blodsukker stige. Som naturligt sød frugt, kun forbruge det hvis du har brug for en sukker-boost.

Følelser

Selv om de ikke er en fødevare, kan følelser også udløse højt blodsukker i en person, især en diabetiker. Afslapning og meditation er god praksis at genoprette homøostase i blodet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com