Multi-Focal overgangsbestemmelser objektiv Information

08/04/2011 by admin

Efter 40 år er det ikke ualmindeligt for dine øjne til at miste nogle af deres fokusering evner. En aktiv livsstil kan kræve flere sæt briller for at rumme daglige aktiviteter--et øjeblik er der behov for at læse et kort og derefter se på et vejskilt og måske derefter til kørsel. Multi-Focal overgangsbestemmelser objektiver kan være svaret.

Multi-Focal Definition

Multi-Focal linser give visuelle korrektion på forskellige afstande, i nærheden af langt og i mellem - alle i en linse. Men disse er ikke din bedstemors briller af gamle. I modsætning til bifocals, som traditionelt har en noget uskøn linje mellem nær og fjern fokus områder, gør Multi-Focal linser ikke. I stedet, en multi fokus linse er en problemfri linse.

Midlertidige Definition

Overgangsbestemmelser linser er designet til at tilpasse sig lyset omkring dig. Forestil dig iført briller rundt i huset, så at tage en tur ned stien til postkassen. Overgangsbestemmelser objektiver vil, mens inde ligner "almindelige" briller, men når du får udenfor, vil tilpasse for sollys og mørkere--i realiteten bliver solbriller. Ingen grund til at bekymre sig om skadelige UV stråler - du er altid beskyttet. Overgangsbestemmelser objektiver kan være tonet til forskellige nuancer af farve for at give dine nye solbriller et stilfuldt look.

Universalrengøringsmidler briller

Multi fokus overgangsbestemmelser objektiver giver dig mulighed for ikke kun luksus at være i stand til at se klarere på en given afstand, men de giver også hverdagen øjenbeskyttelse mod skadelige solstrålerne--all-purpose briller i et enkelt billede.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com