Hvad er indholdet af en nødsituation vogn?

01/13/2012 by admin

Hvad er indholdet af en nødsituation vogn?

Nødsituation carts, også kendt som crash carts, findes i alle sygehuse og skadestuer og indeholder forsyninger og udstyr nødvendigt at behandle livstruende situationer. Indholdet spænder fra gummihandsker og medicin til defibrillatorer.

Funktion

Funktionen af en crash vogn er at give en mobil station inden for hospitalet, der indeholder alt det nødvendige til behandling af en livstruende situation. Fordelen ved mobilitet er, at det giver behandling til patienten når det er nødvendigt.

Medicin

Nødsituation vogne indeholder en bred vifte af medicin til behandling af en endnu bredere vifte af lidelser. Øverste skuffe indeholder atropin, adenosin, calcium, adrenalin og benadryl, mens den anden skuffe indeholder glukagon, vasopressin, nitroglycerin, dopamin og amiodaron.

Udstyr

Ud over medicin indeholde crash vogne også udstyr, der kan blive nødvendige i livstruende situationer. Toppen af vognen huser en defibrillator, en suge maskine og en ilt tank, mens de nederste skuffer indeholder sprøjter, medicinsk slange og gummihandsker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com