Hvad der forårsager erytematøs?

01/18/2012 by admin

Hvad der forårsager erytematøs?

Erytematøs er en medicinsk tilstand, der er identificeret af rødme af huden. Det er typisk resultatet af en infektion eller betændelse på eller under huden, resulterer i forstørrede og overbelastede kapillærer. Der er en række årsager til erytematøs, skitseret her, selvom omkring halvdelen tilfælde den specifikke årsag er ukendt. Læger spekulere uidentificerede allergiske reaktioner tegner sig for de fleste af de ukendte årsager til Erythematous.

Erytematøs forårsaget af solskoldning

Langvarig udsættelse for ultraviolet stråling (UV-stråler), typisk er fra opholder sig i solen for lang, en almindelig årsag til erytematøs. Solarier kan producere den samme betingelse. Erytematøs er forårsaget når UV stråler skader huden DNA, forårsager blod til at flyde og beskytte det beskadigede område, resulterer i rød hud.

Erytematøs forårsaget af infektion

Når huden eller de subkutane lag umiddelbart under huden udsættes for en bakteriel eller viral infektion, reagerer kroppens naturlige forsvarsmekanismer ved at øge blodtilførslen til det ramte område, forårsager en rødmen af huden.

Erytematøs forårsaget af allergi

Allergiske reaktioner over for eksterne faktorer såsom pulveriseret vaskemidler kan udløse erytematøs. De lokalirriterende, der forårsager den allergiske reaktion lokke kroppen til at øge blodgennemstrømningen til området hud, som reddens og begynder at klø som nerveender i huden reagere på den allergiske reaktion. Tilstanden forværres med ridser, som yderligere skader i huden, hvilket fik yderligere blodgennemstrømning. Fælles tegn på en hudallergi omfatter bump eller læsioner.

Erytematøs forårsaget af eksfoliering, elektrolyse og voksning

Eksfoliering procedurer og skrubbe forbindelser bruges til at fjerne døde hudceller kan udløse erytematøs ved at irritere huden i varierende grad. På samme måde, voksning og elektrolyse for hårfjerning kan agitere for følsom hud og anspore kroppen til at reagere i et forsøg på at beskytte det beskadigede område.

Erytematøs forårsaget af Massage

Energisk massage og nogle kiropraktik procedurer kan medføre erytematøs på grund af den tunge manipulation af huden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com