Forberede Foot kirurgi

07/10/2010 by admin

Det kan være overvældende at vide, at du skal opereres på din fod. Vores fødder er de midler, der er så meget af vores daglige opgaver udført. Hvis du er forberedt på mund kirurgi, være sikker på at vil du gøre det gennem kirurgi og helbredende proces med som lidt besvær som muligt. At være ordentligt forberedt til foot kirurgi kan fremskynde de præoperativ og postoperativ processer. Bemærk, at disse generelle retningslinjer for foot kirurgi ikke kan være all inclusive, så check med din læge for specifikke præoperativ instruktioner.

Flere uger før Operation

Sørg for at fuldføre laboratoriearbejde eller test kræves af din læge. Få din transport til og fra hospitalet i orden. Sørge for at få nogen drev du hjem efter din mund kirurgi, som du vil højst sandsynligt være i stand til at køre. Forberede din krop til brug af krykker eller en rollator ved at gøre øvelser for at styrke din overkrop. Hvis du bor alene, gøre ordninger for nogen på dit hjem til at hjælpe dig efter operationen, indtil du kan håndtere daglige opgaver på egen hånd.

En uge før operationen

Tag ikke non-steroide anti-inflammatoriske medicin eller acetylsalicylsyre. Arrangere for kørestole, krykker eller walker udlejning til brug efter operationen. Disse elementer kan lejet eller købt fra medicinsk forsyning detailhandlere eller lånt gennem din lokale Røde Kors. Hvis du får brug for en kørestol, være sikker på det har en ophøjet fodpedal for helbredende foden. Din kirurg kan kræver du at bære en walker boot post-operatively. Disse kan købes på medicinsk forsyning detailhandlere. Aftal med din arbejdsgiver, hvis det er nødvendigt, for den krævede tid fri fra arbejde som anvist af din læge. Callcenter din operation for at bekræfte dato og tidspunkt for operationen.

Dagen før operationen

Hvis din operation vil kræve en overnatning på hospital, pakke en lille pose med nødvendige elementer såsom medicin du er på, briller, tøj til at bære hjem efter kirurgi, og toiletartikler. For at undgå kvalme og opkastning under drift, ikke spiser eller drikker noget efter midnat aftenen før. Hvis du er på medicin, drikke en lille tår vand med dem. Fjern neglelak fra fingernegle og tånegle. Klippe dine tånegle og forsigtigt fil off enhver beskidt hård hud på din mund til at forhindre infektion. Prøv at få en god nats hvile natten før.

Dag kirurgi

Fjerne smykker, makeup, kontaktlinser, hårspænder og kroppen piercinger. Hvis det er relevant, også fjerne delvis plader eller proteser, høreapparater eller andre prosthetic enheder før de går ind i kirurgi. Forlade alle værdigenstande, herunder penge og kreditkort, derhjemme. Vask din mund grundigt både dag kirurgi og aftenen før for at reducere bakterier. Bringe alle nødvendige papirarbejde, krykker, rollator, kørestol eller rollator boot og sundhedskortet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com