Hjemmelavet mynte olie

11/23/2011 by admin

Hjemmelavet mynte olie

Hjemmelavet mynte olie indeholder en bekendt pebermynte duft og har mange sundhedsmæssige fordele. Det kan dæmpe en hovedpine, kvalme, maveproblemer, luftvejsproblemer og endda en feber. For at gøre din egen væsentlige mynte olie, du har brug for et par enkle ingredienser, og når du lærer at gøre det, kan du føje det til sæbe, shampoo eller endda din te. Det færdige produkt vil være godt for omkring seks måneder.

Instruktioner

• Vælg et luftfartsselskab olie. Luftfartsselskab olie er den olie, som vil være infunderes med essensen af mint under processen med at gøre mynte olie. Gode olier at bruge omfatter abrikos, mandel og fersken. Du skal bruge omkring en kop olie for hvert kvartal-ounce af tørrede urter.

• Samle din væsentlige pebermynte urter. Du kan enten købe mynte på din lokale købmand eller vokse din egen. Du kan bruge friske eller tørrede, selv om tørrede urter vil ofte være stærkere end friske.

• Indgyde olien med essensen af mynte urter. For at gøre dette, du kan enten koge olien og urter sammen i flere timer på lav i en crock pot eller anbringe oil og urter sammen i en Mason krukke med låg på og placere den i solen i et par uger til at sikre, at mint uddrag af urterne har infunderes luftfartsselskabet olie.

• Stamme olie med ost klud til at fjerne resterne af urterne og din afgørende mynte olie er klar til brug. Skriv datoen på krukken, som du gemmer mynte olie i så det vil kun være godt for omkring seks måneder før det taber det potens.

Tips & advarsler

  • Hvis du er allergisk over for nødder, kan du bruge solsikke olie som din luftfartsselskab olie.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com