Hvordan til at fjerne Gluten fra din kost

02/27/2014 by admin

Gluten er et protein, der er naturligt til stede i hvede, rug, byg og havre. At fjerne gluten fra din kost kan være nødvendigt, hvis du er intolerante over for gluten, eller har en tilstand kaldet cøliaki, som er en hvedeallergi, eller en hudsygdom kaldet dermatitis herpetiformis. Nogle patienter har rapporteret færre hovedpine og bedre koordinering en gang skifte til en glutenfri kost. At fjerne gluten fra din kost er ikke den letteste ting at gøre, men det kan gøres.

Instruktioner

Hvordan til at fjerne Gluten fra din kost

• Check pakker og etiketter for de nævnte ingredienser. Hvis det indeholder gluten, hvede, rug, havre, byg, triticale, spelt eller kamut, skal så du undgå at produktet hvis du efter en glutenfri kost af sundhedsmæssige årsager.

• Lære om almindelige produkter, som du ikke måske forventer at indeholde gluten, men gøre. Gluten kan skjult i soja sauce, stivelse, fortykkelsesmidler, kager, suppe, grill sauce, glucosesirup, korn og mange andre emner. Fødevareproducenterne får bedre om mærkning af produkter, der indeholder gluten, på grund af stigende bevidsthed om betingelser og sundhedsmæssige problemer i forbindelse med gluten.

• Hvis etiketterne ikke liste nogen af de elementer, du ved indeholder gluten, bør du tjekke online kilder for at se, hvis nogen af de andre ingredienser indeholder gluten. Det vil tage en masse tid i starten, men du vil lære, hvad fødevarer, du kan have, og hvad muligvis lidt mere forskning.

• Find brød, pasta, korn og andre forbudt, elementer, du kan forbruge hvis fabrikanten anvender alternative stivelse. Kontrollere ressource hjemmesider i bunden af siden, som de holder ajourførte lister over fabrikanter, der fremstiller glutenfri alternative fødevarer.

• Spørg din familie og venner til at hjælpe dig, især i begyndelsen. Det vil være en justering i første omgang, men det vil blive en normal måde af liv, hvis du er flittig og har en god support system.

• Nyde andre sunde og sjove fødevarer, der ikke indeholder gluten. Eksempler omfatter frisk frugt, grøntsager og kød, honning, mælk, jordnøddesmør, sodavand, te, kaffe, bourbon, vin, tequila og mest alkoholholdige drikkevarer bortset fra øl.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com