Maslows af behov for aktivitet

02/07/2014 by admin

Maslows af behov for aktivitet

Maslows behov kommer fra Dr. Abraham Maslow 1943 artikel "En teori om menneskelige Motivation." I det, psykologen fastsat mål mod som mennesker rettet deres aktiviteter til at nå, og de nødvendige mål for hver enkelt.

Hierarki Base

De første behov, i samme rækkefølge, som Maslow teoretiseret, at menneskelig aktivitet bestræbte sig på at opnå var de fysiologiske behov for opholder sig i live, efterfulgt af sikkerhed fra skade, accept i et socialt system, og behovet for agtelse. Maslow teoretiseret det sidste element som agtelse for øjnene af andre, som er anerkendt som kompetente i et felt.

Second Tier

Hierarki base angivet basiskomponenter mennesker nødt til at fortsætte med at stige. Der var den næste behov for intellektuel vækst og udforskning. Ovenpå, kom behovet for orden og æstetiske skønhed.

Endelige Tier

De sidste trin i Maslows var selvaktualisering og Self-transcendens. Han betragtede selvaktualisering opnåelse af hvad du mente for at være dit fulde potentiale. Efter dette, var aktivitet af Self-transcendens nå ned til dem, der stadig klatring hierarki for at hjælpe dem med at opnå selvrealisering.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com