Tegn på den 4: e fase RSD

03/08/2014 by admin

Refleks sympatisk dystrofi (RSD), også kendt som komplekse regionale smertesyndrom er en neurologisk lidelse, der typisk udvikler sig i fire etaper. Der er ingen kur for sygdommen, men der er behandlinger for forvaltningen af de symptomer, der varierer afhængigt af fase af sygdommen. Hvis du tror, du lider af RSD, bør du se en læge så hurtigt som muligt for rådgivning og behandling.

Årsager

RSD kan være forårsaget af en række forskellige ting. Patienter har udviklet sygdommen efter lider knoglebrud, komplikationer fra kirurgi, nerveskader, hjerteanfald eller endda at have lemmer i en støbt i lange perioder. I nogle tilfælde ikke kan en årsag identificeres.

Symptomer

Det mest karakteristiske symptom på RSD er svære smerter som svar på stimuli, der bør kun generere mild smerte. Typiske behandlinger vil ikke ofte arbejde for smerter forårsaget af RSD. Andre almindelige symptomer omfatter: plettet rød eller lilla hudfarve, brændende fornemmelser omkring leddene og hævelse og stivhed i leddene. Mange andre symptomer varierer afhængigt af fase af sygdommen. Fase RSD typisk varer en til tre måneder. Fase to kan vare mellem tre og seks måneder. Fase tre og fire kan sidste uendeligt. Mens mange af de tidlige effekter er overskueligt med behandling, virkninger af tre og fire er sværere at administrere faser og er irreversibel i mange tilfælde.

Fjerde fase symptomer

Den primære tegn af fjerde fase er, når sygdommen begynder at påvirke indre organer. Ulcus-lignende hudlæsioner begynde at vises på de ramte områder af kroppen. Mange behandlinger, der er effektive i tidligere faser af sygdommen bliver væsentligt mindre effektiv i denne fase. Koldbrand kan danne i de berørte områder på grund af nedsat cirkulation. Den fjerde fase RSD kan vare en ubegrænset mængde af tid.

Fjerde fase Controversey

Der er nogle uenighed om, hvorvidt den fjerde fase RSD overhovedet eksisterer. Problemet med diagnosticering en bestemt fase af sygdommen er, at hver person skrider forskelligt, og kan opleve symptomer fra andre stadier, og kan ikke udvise alle symptomer på sygdommen. Progression og specifikke årsager til sygdommen er stadig ikke helt forstået, og da mange patienter aldrig gøre det til den fjerde fase, det er en vanskelig etape at diagnosticere og studere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com