Bedste hårtab behandlinger & svindel

03/06/2014 by admin

Washington Post rapporterer, at amerikanerne bruger mere end 3,5 milliarder dollars om året, forsøger at behandle hårtab. Hårtab kan være følelsesmæssigt ødelæggende. Syge er så ivrige efter at finde en kur, at de er særligt sårbare over for hår tab behandling svindel. Den amerikanske hår tab Association anbefaler køb kun hårtab produkter godkendt af Food and Drug Administration (FDA).

FDA-godkendt hårtab behandlinger

Før du spilder din tid og penge på uprøvede hårtab behandlinger, Prøv disse produkter er godkendt af Food and Drug Administration. Der er to FDA-godkendt hårtab behandlinger, Minoxidil og Finasteride. Hvis indført tidligt i progression, kan disse producst stoppe hårtab i nogle tilfælde.

Minoxidil

Minoxidil er et lægemiddel oprindeligt indført for at behandle højt blodtryk. Det blev opdaget ved et uheld, at en af bivirkningerne var hårvækst på steder såsom pande, kinder og på bagsiden af hænderne. Ved at anvende Minoxidil topisk til steder hvor hårvækst ønskes, har nogle brugere haft succes i genvækst. Det er især effektiv i behandling af mandlig mønster skaldethed.

Finasteride

Finasteride blev oprindeligt brugt til at behandle forstørret prostata kirtler. Som med Minoxidil var en bivirkning hårvækst. Finasteride blev godkendt som en behandling for mandlig skaldethed af FDA i 1997. Finasteride arbejder ved at sænke dihydrotestosteron (DHT) niveauer, den eneste lægeligt kendt måde at stoppe hårtab. Finasteride sænker DHT niveauer ved så meget som 60 procent i nogle tilfælde.

Provillus

Provillus er ikke en FDA-godkendt produkt. Det indeholder dog FDA-godkendt lægemiddel Minoxidil. Det består også af flere andre urter, mineraler og vitaminer. Blandt disse ingredienser er magnesium, vitamin B-6, græskar frø måltid og saw palmetto bær. Ingen af disse kosttilskud har vist sig for at forhindre hårtab. Provillus er meget dyrere end den FDA-godkendt lægemiddel indeholder, Minoxidil.

Andre hårtab produkter

Der er flere hår tab produkter tilgængelige online, og i kiosker og helsekostforretninger. Deres effektivitet er ikke blevet godkendt af FDA. Nogle af de produkter tilgængelige hævder at hjælpe med at stoppe progression af hårtab er Tichogen, Faboa, Revivogen, Avacor og Thymuskin.

Anerkende hår tab behandling svindel

Være på vagt over for enhver hår tab behandling produkt, der hævder at have "ingen bivirkninger." Produkter, der hævder at hjælpe med at forhindre hårtab ved at øge omsætning er svindel. Det er blevet bevist, at hårtab ikke er forårsaget af dårligt blodomløb. Et krav om en "nem og hurtig kur" for skaldethed er falsk. Hårtab sker ikke natten over og heller ikke hår genvækst. Den bedste måde at vurdere effektiviteten af en hår tab produkt er at konsultere en farmaceut, læge eller andet sundhedspersonale.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com