HIPAA varsel krav

02/09/2014 by admin

HIPAA varsel krav

Health Insurance mobilitet og Accountability Act af 1996 (HIPAA) giver rettigheder og beskyttelse for deltagere og begunstigede i gruppe sundhedsplaner og for dem, der køber enkelte sygesikring planer. US Department of Labor gennemtvinger HIPAA. HIPAA har forskellige varsel krav som en del af sin regulerende ordning. Department of Labor udgiver en Compliance bistand Guide, der organiserer varsel krav i HIPAA i et diagram, gældende fra oktober 2010.

HIPAA certifikat af troværdig dækning

HIPAA certifikat af troværdig dækning varsel er generelt gives, når der er et tab af dækning. Kravet om meddelelse indeholder en liste over elementer, som omfatter planen administrator navn, adresse og telefon nummer; den enkelte troværdig dækning oplysninger; og en pædagogisk erklæring om HIPAA, hvilket forklarer sådanne ting som præeksisterende tilstand udelukkelse regler og forbud mod forskelsbehandling på grundlag af eventuelle sundheds faktor.

General meddelelse om præeksisterende tilstand udelukkelse

Den generelle meddelelse om præeksisterende tilstand udelukkelse er generelt gives med skriftlige materialer til tilmelding. Er dette varsel om eksistensen og vilkår af enhver præeksisterende tilstand udelukkelse under planen, herunder længden af planens look-back periode, den maksimale præeksisterende tilstand udelukkelse periode under planen og hvordan planen vil reducere den maksimale præeksisterende tilstand udelukkelse periode af troværdig dækning, blandt andre bestemmelser.

Individuelle varsel af præeksisterende tilstand udelukkelse

Denne meddelelse gives hurtigst muligt efter afslutning af troværdig dækning og hedder planens eller udstederens bestemmelse af eventuelle forudbestående tilstand udelukkelsesperioden, der gælder for den enkelte, herunder den sidste dag på som udelukkelse gælder og grundlag for bestemmelsen.

Meddelelse om særlig tilmelding rettigheder og Wellness Program offentliggørelse

Den meddelelse, der beskriver særlige tilmelding rettigheder er nødvendig på eller før den tid, en medarbejder gives mulighed for at tilmelde sig en sundhedspleje plan. Wellness program offentliggørelse er påkrævet i alt skriftligt materiale, der er relateret til disse programmer. Denne meddelelse hedder dem, der finder det urimeligt vanskeligt på grund af en sygdomstilstand overholder wellness belønningsprogram kan kontakte udbyderen at kvalificere sig på en anden måde.

Hospitalsophold i forbindelse med fødsel

Beskrivelse af rettigheder med hensyn til hospitalsophold i forbindelse med fødsel skal gives i en sammenfattende plan beskrivelse. Det skal indeholde en erklæring, der beskriver eventuelle krav under føderal eller statslig lovgivning til planen, blandt andre bestemmelser.

WHCRA tilmelding og årlige bekendtgørelser

Kvinders sundhed og kræft rettigheder Act (WHCRA) meddelelser leveres ved tilmelding og årligt, og omfatte særlig udtalelser for deltagere og begunstigede, der modtager mastektomi-relaterede ydelser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com