Årsager til væskeophobning i kroppen

12/19/2013 by admin

Årsager til væskeophobning i kroppen

Væskeophobning er ubehagelige og smertefulde og et tegn på problemer under opsejling i en persons kredsløbs system. Ødem, kan som det er almindeligt kendt, være ret almindelig i en række forskellige indstillinger.

Typer

Årsager til ødemer er talrige. Nogle er fra overskydende natrium indtag, en bivirkning af graviditet, hjertesvigt, varmestress, aldring, sygdom, fedme, nyresvigt, blokerede lymfekirtler og hormonelle udsving, at nævne nogle få. Hvert enkelt tilfælde behandles forskelligt og er normalt reversible eller hvis ikke, så kontrolleret gennem forskellige midler, herunder medicin, fysisk manipulation, motion og undertiden kirurgi.

Forebyggelse/løsning

Behandlinger af de forskellige typer af ødem er forskellige afhængigt af den underliggende årsag. For eksempel, hvis du er gravid og dine ankler er hævede, er den simple behandling at ophøje dine fødder. Hvis overskydende natrium er dit problem, kan så din læge ordinere en salt-diæt. Andre, mere alvorlige årsager såsom hjertesvigt eller nyresvigt kræver mere drastiske og alvorlige foranstaltninger, herunder kirurgi.

Betydning

Forstå hvorfor du oplever ødemer er meget vigtigt for behandling. For de fleste mennesker er enkle fedme årsag til ødemer. Den ekstra masse presser ankler og fødder, og hjertet har svært ved at holde cirkulation i ekstremiteterne. I stærkt overvægtige mennesker, lymfekirtlerne kan blive blokeret, og i stedet for transporterer proteiner og døde celler ud af kroppen, væske ophobes og sygdom sæt. Skelet bevægelse er meget vigtigt for vores kredsløbssygdomme, både i det kardiovaskulære system og i lymfesystemet.

Funktioner

Udseendet af ødem er temmelig typisk. Vævet er oppustede, og når trykket der ikke er nogen hurtig reaktion af farve. Nogle gange er det i håndled og fingre, som i tilfælde af varmestress, eller i ansigtet og på halsen. Ødem kan være hvor som helst på kroppen, når en allergisk reaktion opstår som reaktion på et insekt bid. I området vises hævet og oppustede, undertiden rødere end det omkringliggende område. Fødder og ankler svulme med fedme ødem, forårsager sko til at passe stramt og gå for at blive ubehageligt. Tyngdekraften er næsten altid en midlertidig hjælp til hjertet når personen er opfordret til at lægge fladt, mindske arbejdsbyrden for kredsløbssygdomme.

Overvejelser

Nogen med ødemer bør søge læge at udelukke alvorlige komplikationer. Det kan være et tegn på, at systemer svigter, og selv om det kan være relativt smertefri; Det bør stadig være taget alvorligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com