Forskelle mellem PPO & POS medicinsk dækning

11/15/2013 by admin

Forskelle mellem PPO & POS medicinsk dækning

Point of Service og Preferred Provider Organization er to af tre typer af administrerede sundhedspleje planer; Sundhed vedligeholdelse organisation er den anden. Millioner af mennesker er forsikret årligt af begge planer, som giver medlemmer med omkostningseffektive dækningsområder og adgang til medicinske pasningsordninger af høj kvalitet. Men der er flere forskelle mellem de to planer, når det kommer til out-of-pocket omkostninger og læge valg.

PPO planer

PPO planer yde mest fleksibilitet i de tre administrerede sundhedspleje politikker. Disse planer yde medlemmerne med udbyder netværk, der er læger i deres geografiske områder, der er ansat til at yde medicinsk service til nedsatte priser. PPO medlemmer, der bruger deres i netværket læger vil betale mindre selvrisiko og co-betalinger. Dog er medlemmer i stand til at gå ud af netværk for sundhedstjenester og stadig modtage forsikringsydelser. Dette er ikke tilfældet med HMO planer, som begrænser medlemmer at modtage pleje inden for deres udbyder netværk og tvinger dem til at betale deres hele ikke-netværk læge udgifter uden forsikringsdækning medmindre besøgene er nødsituationer. I 2010 havde mere end 53 millioner mennesker PPO sygesikring, i henhold til MCOL forskning.

POS planer

I 2010 var mere end 8,8 millioner mennesker dækket under POS planer. Disse dækningsområder betragtes hybrider af PPO og HMO planer på grund af dets egenskaber. Som alle formåede sundhedspleje planer, gives POS medlemmer udbyder netværk til at modtage pleje til lavere priser. Medlemmer typisk betaler ingen selvrisikoen og opfylde små Co løn beløb, når du bruger i netværkstjenester. Ligesom PPO planer, medlemmer af POS planer er i stand til at gå out-of-netværk for pleje og stadig modtage forsikringsdækning. Men deres dækning beløb vil falde forårsager medlemmer til at betale mere ud af lommen.

Omkostninger for tjenesteydelser

Medlemmer af POS og PPO planer betaler forskellige beløb for sundhedstjenester. POS medlemmer betale så lidt som $10 i co-betalinger for i-netværk pleje. For ud af netværket besøg, POS medlem kan være ansvarlig for op til 40 procent af deres medicinske regninger men forsikringsselskaberne begrænse deres out-of-pocket udgifter. For i eller ikke-netværk pleje, individers og familiers omkostninger er generelt loft på $2.400 og $4.000 henholdsvis. PPO medlemmer kan betale op til 50 procent af deres besøg, out-of-netværk. Deres out-of-pocket udgifter er begrænset af deres forsikringsselskab. Netværk og ikke-netværk omkostninger for enkeltpersoner er generelt loft på $1.200 og $2.000 henholdsvis; familiens udgifter er begrænset til $2.100 for netværk pleje og $3.500 for out-of-network pleje.

Primærsektoren

Medlemmer af PPO planer er ikke forpligtet til at vælge primærsektoren rom deres udbyder netværk. Nogle POS planer har dette krav dog. PCPs er læger, der er valgt af medlemmer til at stå for deres medicinske beslutninger, som begrænser deres frihed. PCPs ansvar omfatter koordinering patienternes helbred omhu tjenester ved at give omsorg og henviser dem til andre læger for specialiserede behandlinger. Lægelige ydelser eftersøgt af patienter kan nægtes af PCPs, hvis de anser dem for unødvendige. For lægebesøg kræver henvisninger, er patienter eneansvarlig for alle medicinske udgifter, hvis de går uden dem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com