Depression vurdering instrumenter

11/30/2013 by admin

Depression vurdering instrumenter

Depression er en forholdsvis almindelig lidelse, hvor en person mister interesse i aktiviteter, trækker sig fra andre, og føler sig trist, håbløse eller værdiløse. Det er vigtigt at vurdere patienter for depression, som alvorligt deprimerede mennesker er i risiko for selvmord. Klinikere bruger ofte selvadministrerede spørgeskemaer til at hjælpe med at diagnosticere og behandle deprimerede patienter, selv om de også interview og observere patienter som en del af processen.

Beck Depression Inventory

Beck Depression Inventory er et værktøj til selvadministrerede vurdering. Den læge giver patienten dette spørgeskema, som indeholder 21 spørgsmål. Patienten kan vælge fra en skala fra 1 til 4 for at angive, hvor ofte han oplever det symptom, der er anført i hvert spørgsmål. Dette værktøj er ikke en diagnostisk værktøj, ifølge virkelige Depression hjælp. Det bruges primært til at bestemme sværhedsgraden af symptomerne en deprimeret patient oplever således at klinikeren kan foreskrive passende behandling.

Zung selvklassificering Depression Scale

Zung Self-Rating Depression Scale er en selvadministrerede værktøj bruges til at vurdere depression symptomer hos patienter, som allerede er blevet diagnosticeret med depression. Dette spørgeskema består af 20 spørgsmål, som adresse af depression fire hovedkomponenter: omsiggribende, fysiologiske symptomer såsom ekstrem træthed, andre problemer og psykomotoriske aktiviteter såsom rastløshed eller bremset bevægelse.

Cornell skala for Depression i demens

Cornell skala for Depression i demens er designet til vurdering af depression hos ældre mennesker, især dem, der mangler kommunikation eller kognitive færdigheder. Klinikeren administrerer denne vurdering ved at stille 19 spørgsmål af en ældre person caregiver relateret til patientens humør og opførsel. Klinikeren derefter kortvarigt interviews den ældre person og overholder hende. Hvis der er uoverensstemmelser mellem de pårørende betænkning og den kliniker observationer, følger klinikeren op med de pårørende til at bestemme kilden til uoverensstemmelsen. Dette værktøj giver mulighed for klinikere at diagnosticere depression hos ældre personer via observation.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com