Fakta om rygning for børn at forstå

05/27/2014 by admin

Rygning kan være en forvirrende problem for børn at forstå. Voksne advare børn at rygning er skadeligt, men så mange mennesker røg. Få fakta straight er den bedste måde for dig at indse de sande farerne ved rygning.

Forfærdelig sundhedsproblemer

Rygning øger en persons chancer for at få lungekræft og andre former for kræft, respiratoriske sygdomme som astma og emfysem, hjerteanfald og slagtilfælde. Næsten 450.000 mennesker dør af tobaksrelaterede sygdomme i USA hvert år.

Risici for ikke-rygere

Indånde røgen fra en andens cigaret øger odds af sygdommen i ikke-rygere, og risiciene, der går ud over sygdom. Ifølge PBS Kids dræbes 1.500 børn hvert år, i hus brande forårsaget af cigaretter.

Det er grov

Rygere udvikler gule tænder og negle. Dårlig ånde er fælles, og hår, hud og tøj har ofte en dårlig lugt.

Ret til at sige nej

Jævnaldrende, der pres du at ryge, trods alle de kendte risici, er egentlig ikke dine venner. Næsten 80 procent af alle voksne rygere begyndt før alder 18; Lad dig selv blive en af dem.

Afslutning er vanskeligt

Rygestop er meget vanskelig, og nogle mennesker er aldrig en succes. Nikotin i cigaretter, der forårsager rygere at blive afhængige af dem er meget kraftfuld. Hvis du aldrig ryger, skal du aldrig bekymre dig om at holde op.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com