Hvordan man kan Give den bedste Full-Body Massage

02/17/2010 by admin

Hvordan man kan Give den bedste Full-Body Massage

Lære at give den bedste fuld kropsmassage kan være en nyttig færdighed at hjælpe slappe af et familiemedlem, ven eller klient, hvis du vælger at begynde en massage praksis. En fuld kropsmassage arbejder for at slappe af hver muskel i kroppen og tager typisk cirka en time at fuldføre. At skabe et afslappende miljø med beroligende musik, dæmpet lys, og aromaterapi stearinlys eller dufte kan hjælpe tonen an af massage og forberede modtageren.

Instruktioner

• Forberede massage plads ved at spille afslappende musik og belysning nogle aromatiske stearinlys. Kontroller, at stearinlys er placeret i et sikkert sted.

• Bed modtageren af massage til at disrobe til deres komfortniveau eksponere så meget hud som muligt og lå ansigt ned på briksen. Tilbyde dem en varm håndklæde for at dække sig engang på bordet. Forlade lokalet, mens modtageren disrobes og kommer i position på bordet.

• Banke på døren forsigtigt inden de kommer ind i lokalet for at sikre, at modtageren er klar. Hæld om en spiseskefuld olie i dine hænder. Gnid dine hænder sammen for at få olien varmes op. Stå i spidsen for bordet og Anbring forsigtigt hænderne på modtagere skuldre. Anvende medium pres, som du flytter hænderne ned deres ryg på begge sider af deres ryg til deres talje. Derefter flytte dine hænder væk fra ryggen i taljen mod deres sider og tilbage til deres skuldre. Denne massage slagtilfælde er benævnt effleurage. Fortsæt denne streg, indtil bagsiden er godt belagt med olie og følelse lidt varm at røre ved.

• Bed modtageren, hvis de har nogen problemer med steder eller områder af deres krop, der har brug for særlig fokus som deres hals eller lavere tilbage. Arbejde alle områder af nakke, skuldre, og tilbage med enten en æltning teknik svarende til ælte brøddej eller en railfanning teknik gennem presserende langs længden af hver muskel med en flad hånd derefter skiftevis hænder langs den samme muskel. Tilbringe mere tid med fokus på områder, modtageren har bragt til din opmærksomhed.

• Arbejde din vej ned modtagere armene mod deres hænder ved hjælp af en wringing teknik ved hjælp af dine fingerspidser til at lægge pres på et område. Hånden modsatte gælder pres på anden siden af lemmer. Arbejde hånden langs musklerne mens du flytter mod den modsatte håndfladen. Suppleant, hvilken hånd presser og hvilken hånd arbejder musklerne. Gentag denne teknik på hver led, slutter med fødderne.

• Bed modtageren til at rulle over på hans eller hendes ryg. Give modtageren en blid hovedbundsmassage ved at køre hånden gennem deres hår begyndelsen på panden mod bagsiden af hovedet mens gnide med hånden ved hjælp af medium pres. Køre hånden fra siderne af hovedet mod toppen af hovedet ved hjælp af samme teknik.

• Gnide skuldre og arme og ben igen ved hjælp af de samme teknikker som før. Trække sig ud enkelte lemmer med medium pres efter endt gnide på hver enkelt. For at trække sig ud lemmer placere dine tommelfingre langs indersiden af armen eller bagsiden af benet og klemme med medium Tryk samtidig trække væk fra kroppen og flytte dine hænder ned led mod hånd eller fod. Som du nå fingrene eller tæer forsigtigt lysne presset og lavere lemmer til bordpladen forhindre den fra at falde når du slipper den.

• Fortæl modtageren til at hvile på bordet efter massagen er overstået. Instruer dem i at stå langsomt, når de er klar til at gå til forhindre hoved rush. Forlade lokalet, mens de er stadig på bordet for at give dem personlige oplysninger samtidig at få klædt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com