Hvad er farerne ved aluminium køkkenredskaber?

06/15/2014 by admin

Brugen af aluminium køkkenredskaber er udbredt--som er spekulation at de indebærer sundhedsrisici for forbrugerne. Disse farer, dog reduceres når aluminium køkkenredskaber ikke udsættes for ekstrem varme eller anvendes til opbevaring. De længere fødevarer fortsat i aluminium køkkenredskaber, mere aluminium er absorberet i disse fødevarer. Også, absorption af aluminium sker ved en højere sats med sure fødevarer eller bladgrøntsager, som er bedst forberedt i ikke-aluminium madlavning fartøjer.

Effekter

En af farerne ved de ovennævnte forkerte anvendelser af aluminium køkkenredskaber er aluminium forgiftning, som kan forårsage mave-tarmproblemer, blodmangel, kolik, hovedpine, hukommelsestab, knogle blødgøring og tale vanskeligheder.

Identifikation

Aluminium er et element, overflod findes i jorden. Dens evne til at udmærke sig i leder varmen gør det populære til brug i køkkenredskaber.

Advarsel

Aluminium er også betragtes som en gift, der kan livstruende hvis findes i store mængder i kroppen.

Misforståelser

Aluminium køkkenredskaber er relativt uskadelige i og for sig selv, men udgør sundhedsfarer ved overdreven opvarmning. Høj varme forårsager kemisk opdeling, som giver mulighed for aluminium til at sive ind i fødevarer bliver kogt.

Typer

Populære aluminium køkkenredskaber omfatter emner såsom skillets, gryder og pander, men ordene kan også henvise til sølvtøj, grill, måling kopper og skeer, skåle, sier og bakker.

Teorier/spekulation

Links er foretaget mellem Alzheimers sygdom og store forekomster af aluminium i hjernen, som forskerne foreslår, kan formularen efter lang tids brug af aluminium køkkenredskaber.

Overvejelser

Anodiseret aluminium køkkenredskaber er dem, der er blevet forseglet med en elektrisk beskyttende belægning. De udgør færre sundhedsrisici end ikke-anodiseret køkkengrej.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com