Holistisk kur mod eksem

03/28/2014 by admin

Eksem er en hudsygdom, der manifesterer sig i tør, kløende pletter eller pletter på huden. Primært forårsaget af en auto-immun sygdom, er betingelsen yderligere irriteret af allergi, almindelige husholdningsprodukter, tøj og vejret. Medicinske behandlinger for lidelse opfordringen til steroid brug, en behandling, mange patienter ønsker at undgå. Følgende er et par holistiske behandlinger til at lindre symptomerne og fremme heling.

Hydrering

Indtagelse af vand er af afgørende betydning for alle levende væsener og er ansvarlig for hydrering af vores hud. Dehydrering kan føre til yderligere tørring og irritation af huden, yderligere komplicerer din tilstand. Mens mængden af vand en person har brug for, ikke er eksakte, en artikel skrevet af Mayo Clinic personale med titlen "vand: hvor meget skal du drikke hver dag?" lister "8 otte-ounce glas væske om dagen" tilgang som en af flere forslag til at hjælpe med at sikre dine nødvendige indtag er opfyldt. Artikel bemærker, at denne regel ikke er klinisk bevist, og at alle væsker tæller det anbefalede beløb.

Erstatte chlorerede drikkevand med destilleret vand. Klor kan bidrage til dehydrering sammen med andre kemikalier, der anvendes i vand fra hanen. Læs etiketterne på alle flaskevand for ingredienser og give afkald på dem med tilsætningsstoffer, herunder citron og natrium. Sodavand og andre drikkevarer, der indeholder koffein anbefales også ikke.

Olier

Olier rig på fedtsyrer kan lindre det berørte område og fremme sund hud cellevækst. Efter dit badekar eller brusebad, og mens din hud er stadig fugtig, anvende olivenolie til de ramte områder og dækning. Dette vil lindre rough patches og lindre enhver kløe.

Castor oil er rig på fedtsyrer og er en naturlig blødgørende. Det har fugtighedsbevarende middel egenskaber, der kan tiltrække fugt og reducere tør hud forekomster. Anvende castor olie på din ramte områder og dækning ved sengetid.

At lave en komprimere ved iblødsætning gaze i primrose olie og anvende de kløende områder vil lindre irritaion og fremme sund hud udskiftning. Hørfrø, hyben eller Hampeolie kan erstattes.

Udrensning

Varmt vand kan føle beroligende til kløende tørre pletter, men det i sidste ende fører til yderligere tørring og irritation. Når badning, brug kold eller lunken vand. Undgå skumbad og krop vasker, der indeholder parfume. I stedet tilføje flere dråber lavendelolie til din vand. Olien vil lindre din hud, som du suge. Tilføje et par dråber af aloe vera til dit bad kan også hjælpe cool og lindre irriteret patches.

Holde din brusekabine gange kort. Stå i vandet kun længe nok til at blive våd og så slå vandet fra. Udføre din almindelige udrensning rutine og omdrejning vandet igen på skyl. Begrænse din tid i vandet vil hjælpe med at forhindre udtørring af huden.

Undgå kommercielle sæber på din ramte områder. Disse sæber indeholde parfumer og udrensning agenter, der fjerner de naturlige olier fra huden. Vælg glycerin baseret sæber, der indeholder aloe vera og æteriske olier eller vælge en sea kelp sæbe, der indeholder ler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com