Hvordan du får behandling for ADHD

04/18/2014 by admin

Hvordan du får behandling for ADHD

Hyperaktive. Impulsiv. Har en hård tid med fokus og opmærksomhed. Hvis nogen af disse ord beskrive dit barn, er der en chance hun kan have ADHD. Der er behandling for disse og andre symptomer på ADHD.

Instruktioner

• Brug din pen og notebook til at tage noter på dit barns adfærd, vaner og svar. Holde styr på mindst to uger før farende for at få dit barn diagnosticeret med ADHD. Husk på, at børn er børn. De elsker at løbe og spille og sjældent sidde stille. Disse er normal adfærd for børn. Men når disse adfærdsmønstre er ekstreme, som et barn at være hyperaktiv hele tiden, kan ADHD være årsag. Du vil være bedre til at afgøre, om der virkelig er et problem, hvis du tager noter i et stykke tid.

• Tal med dit barn lærer hvis du tror, at dit barn kan have ADHD. Dit barn lærer vil også se tegn på ADHD i dit barn og vil drøfte eventuelle bekymringer, som hun kan have. Arbejder sammen med dit barns skole og holde kommunikationslinjerne åbne er afgørende at få en diagnose og behandling af ADHD. Dit barn lærer er en vital del af processen.

• Hvis du og dit barns skole begge enige om, at ADHD er en mulighed, så en række spørgeskemaer og nogle papirarbejde bliver nødt til at være afsluttet. Dette er et skridt i at diagnosticere problemet. Behandling kan ikke modtages, indtil er stillet en diagnose. Komplet papirarbejdet omhyggeligt. Besvare alle spørgsmålene fuldstændigt og ærligt. Dette hjælper med at afgøre, om ADHD er problemet og også hvis dit barn kan har brug for særlig hjælp i skolen. Mange ADHD studerende vil blive tilladt, ekstra tid og støtte under klasser. En IEP kan udvikles gennem barnets skole specialundervisning kontor.

• En tur til lægen er afgørende at få ADHD diagnosticeret. Gøre udnævnelsen og holde det. Lad din familie læge ved, at du har talt med skolen og dele de noter, du har taget med dem. Hvis ADHD er problemet, din læge vil vide, og vil stille diagnosen. Når diagnosticeret dit barn vil sandsynligvis blive ordineret en ADHD medicin. Der er flere tilgængelige, og kun din læge vil vide, hvilket er den rette for dit barn.

• Sørg for at give dit barn hans medicin hver morgen lige før morgenmaden. En glemte dosis kan resultere i returnering af symptomer. Den rigtige medicin vil hjælpe dit barn til at fokusere, opmærksomme, berolige sig selv, og at tænke før du handler. Kommunikation med dit barns skole og læge er stadig en vigtig del i behandlingen. Medicinen alene vil ikke gøre det. Dit barn får brug for masser af støtte, og det skal være konsekvent. Når alle arbejder sammen for at hjælpe dit barn med at overvinde symptomerne på ADHD, sikrer det dit barn succes.

Tips & advarsler

  • Når du tager noter, Sørg for at tilføje i datoer og tidspunkter af dagen, så du kan se, om der er eventuelle mønstre i adfærd. Også notere ned så mange detaljer som du kan. Det hjælper med at forstå de problemer, og udløsere, der forårsager adfærd.
  • Medicin og diagnose kan kun gives af din læge. Følg din læges råd netop for at undgå yderligere problemer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com