Hvad kan forårsage blodsukker til at stige i Type II Diabetes?

10/06/2013 by admin

Hvad kan forårsage blodsukker til at stige i Type II Diabetes?

Type II diabetes eller voksne debut diabetes, forekommer normalt hos personer over 40. Men på grund af dårlig kost og stillesiddende livsstil, det er nu til stede i børn. American Diabetes Association, at 90-95 procent af diabetes er type II og at diabetes er den femte dødeligste sygdom i USA. For at opretholde en sund livsstil, skal diabetikere kontrollere deres blodsukker for at stabilisere deres blodsukker. Stigninger i blodsukker kan føre til kredsløbsproblemer, hjerteanfald, leversygdom, nyresvigt, tab af synet og neuropati. En række faktorer kan forårsage blodsukker til at stige.

Kulhydrater

Alle de kulhydrater, som du indtager er omdannet til sukker for energi. Når sukker eller glukose kommer ind i blodbanen, producerer bugspytkirtlen insulin for at flytte sukkeret til muskelcellerne. Hvis du indtager for mange kulhydrater stiger dit blodsukker, hvilket gør det vanskeligt for insulin kan arbejde effektivt. Diætister tyder på, at diabetikere begrænse deres kulhydratindtagelse til 45 til 60 g pr. måltid.

Inaktivitet

Inaktivitet kan forårsage højt blodsukker. Øvelse bruger sukker for energi og derfor hjælper lavere blodsukker. Læger anbefaler, at diabetikere motion mindst 150 minutter pr. uge, eller 30 minutter fem gange om ugen, til at hjælpe med at stabilisere blodsukker.

Stress

Stress forårsager din krop til at handle. Ifølge den amerikanske Diabetes Association, din krop forbereder sig til den "kamp-eller-fly reaktion." I den kamp-eller-fly reaktion frigives hormoner for at forberede din krop til konflikt. For en diabetiker er frigivelse af insulin ikke effektiv i at flytte sukker ind i cellerne. Resultatet er for meget sukker i blodet.

Sygdom

Svarende til stress, fysisk stress eller sygdom kan forårsage dit blodsukker til at stige. Selvom du ikke kan spise så meget som du plejer, vil dit blodsukker niveau stige. Den ekstra glukose i blodbanen kan påvirke insulin evne til at hjælpe celler tager i sukker. Celler nedbryde fedt til energi, i stedet. Opdeling processen producerer ketoner, der kan forgifte kroppen. Hvis blodsukkeret stiger til 240 og ikke sænke, skal diabetikere kontakte deres læger.

Medicin

Nogle medikamenter kan øge blodsukkeret. Adrenalin eller adrenalin anvendes til at genstarte hjertet kan øge blodsukkeret. For meget koffein kan øge blodsukkeret. Hvis du tager calcium kanal blokkere for højt blodtryk, kan du se en stigning i blodsukkeret. Kortikosteroider, diuretika, østrogen, progesteron, lithium og phenobarbitol kan øge blodsukkeret.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com