Måder at sænke nikotin Tolerance

09/26/2013 by admin

Måder at sænke nikotin Tolerance

Nikotin binder med kolinerge receptorer i hjernen. Med gentagen udsættelse for nikotin, blive antallet af receptorer stigninger og receptorer også desensibiliserede til kemiske. Som et resultat brugerbehov af nikotin gradvis mere nikotin at opnå de samme virkninger. Denne betingelse, kendt som nikotin tolerance, er en komponent af nikotinafhængighed. Den eneste måde at sænke nikotin tolerance er at reducere mængden af nikotin forbrugt. Der er flere metoder til at reducere og stoppe nikotin indtagelse. Dog kan nogle metoder udløse nikotin tilbagetrækning--anden del af nikotinafhængighed.

Du afslutter skik

Stoppe din nikotin forbrug, tillader også kendt som går "kold tyrker," din krop at nulstille sig selv og reducere dens tolerance over for nikotin. Antallet af kolinerge receptorer dråber og de resterende receptorer bliver mere følsomme. Denne proces er vanskelig og der er en øget risiko for tilbagefald på grund af nikotin tilbagetrækning. Abstinenssymptomer omfatter depression, irritabilitet og angst samt rastløshed og søvnløshed.

Nikotin substitutionsbehandling

Som navnet antyder, med substitutionsbehandling, erstatter personen hendes normale nikotin med en anden, såsom en patch eller tyggegummi. Nikotin erstatning giver kroppen med gradvist lavere mængder af nikotin mens adressering abstinenssymptomer, der normalt ledsager metoden "kold tyrker". Over tid, kroppen, nulstiller det justerer til lavere mængder af nikotin.

Medicinsk behandling

Stoffer som bupropion, også kendt som Zyban, og vareniclin reducere trangen til at ryge ved at forhindre nikotin fra bindende med de kolinerge receptorer i hjernen. En person kan fortsætte med at bruge nikotin, men over tid, han bruger gradvist mindre og oplever færre abstinenssymptomer. Som nikotin forbruget falder, så gør hans nikotin tolerance.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com