Sådan Treat Nasal overbelastning med naturlige hjem retsmidler

11/02/2013 by admin

Sådan Treat Nasal overbelastning med naturlige hjem retsmidler

Behandling af tilstoppet næse kan gøres med traditionel medicin, men som flere mennesker gør overgangen til en mere naturlig og sund måde at leve, der er mange, der søger måder at behandle nasal overbelastning med naturlige hjem retsmidler. Ved hjælp af naturmedicin tillader en person at behandle lidelser uden brug af potentielt giftige medicin og bivirkninger. Her er nogle måder, du kan behandle bihuler med naturlige hjem retsmidler.

Instruktioner

• Tage et varmt brusebad. Varme og damp hjælpe åbne bihuler og sinus passager. I bruseren, Anvend olie (du kan bruge babyolie eller en æterisk olie) til din finger tips. Massage bihuler (panden, mellem øjnene, kindben). Massage kombineret med varmen åbner bihuler.

• Damp dine bihuler uden at spilde vand, Udfyld en kasserolle med vand og bring det i kog. Reducer varmen lidt, og Placer dit hoved over panden. Inhalere dybt. Har en boks på Kleenex handy, at rydde bihuler, når de har åbnet.

• Brug en neti pot for at overrisle dine bihuler. Neti potter er et værktøj for indiske Ayurveda medicin. Bruger varme saltopløsning (som du kan blande op derhjemme), vil du skylle ud dine bihuler, gør det muligt for dem at åbne.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com