Tegn & symptomer på en betændt prostata

10/20/2013 by admin

En betændt prostata, også kaldet prostatitis, hjemsøger mange mænd. Det kan forårsage nogen symptomer eller kan forårsage meget smertefulde dem, der undertiden efterligner andre urologiske og nonurologic sygdomme. Nogle symptomer er så alvorlige og smertefulde, de kan få dig til at søge øjeblikkelig lægehjælp i nødstilfælde. Prostata er en valnød mellemstore kirtel, der udskiller sædvæske, der blander med sæd til form sæd. Når det bliver inficeret, prostata typisk forårsager smertefuld vandladning og ejakulation og en betændt prostata kan blive en risikofaktor i mere alvorlige sygdomme. Der er fire typer af prostatitis.

Akut bakteriel

Dette er den mindst almindelige af de fire typer og lettest at diagnosticere og behandle. Det er kendetegnet ved kulderystelser, feber, smerter i den lavere tilbage og genitale område, kroppen ømhed og smertefulde, brændende vandladning. Det også karakteriseret som en akut urinvejsinfektion og er normalt forbundet med risikofaktorer herunder blæreobstruktion.

Kronisk bakteriel

Denne stamme er noget usædvanlig. Symptomer omfatter smerter i nedre-ryg og testikel smerter og kan føre til milde smerter under vandladning eller hyppig trang til at gå, hvis det spreder sig til blæren. Det er karakteriseret ved tilbagevendende urinvejsinfektioner, der involverer en enkelt organisme i prostata væske.

Nonbacterial

Dette er den mest almindelige og mindst forståelig form. Symptomerne kommer og går uden advarsel, men det er en smertefuld, kronisk tilstand findes hos mænd i alle aldre. Ingen inficerer organismen findes i de fleste urin eller andre væsker, men sæd og andre væsker fra den omkuldslåede indeholder celler, der er produceret for at bekæmpe infektioner. Typisk, denne form er diagnosticeret efter en urindyrkning eller prostata sekretion kultur producerer ikke et positivt resultat, men der er symptomer til stede uden en bakteriel organismer, der forårsager dem.

Prostatodynia

Svarende til den nonbacterial stamme symptomer og alder af patienter. De samme infektion-kæmper hvid blod celler findes i urin og væsker. Dette er også kendt som kronisk bækkensmerter syndrom og kan kræve forskellige behandlinger, fordi prostata kanalerne har blive tilsluttet og er ofte årsagen til smerten. Behandlingsmuligheder som terapeutisk prostata massage og terapeutisk sædafgang kan være nødvendigt for denne smertefulde tilstand.

Behandlingsmuligheder

Antibiotika er typisk kræves for mindst 14 dage, i tilfælde af akut bakteriestammer. Andre sorter kan afhænge af årsagen til infektion for behandlingsmuligheder. Nonbacterial, akut og kronisk prostatitis er inflammatoriske og smitsomme tilstande, der reagerer på naturlige behandlinger, herunder kosttilskud og livsstilsændringer. Naturlige behandlinger omfatter kost og fødevarer med højt antioxidanter til at styrke immunforsvaret. Fødevarer, der er godt for prostata sundhed omfatter: sort te, grøn te, rødvin, kirsebær, hindbær, røde druer, citrusfrugter, løg og broccoli. Grønne bladgrøntsager er naturligt rig på quercetin. Tomater, vandmeloner, rød grapefrugt, papaya og røde bær er store kilder til lycopen, som også hjælper med at støtte prostata sundhed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com