Vitaminer for lav Carb kostvaner

10/17/2013 by admin

Vitaminer for lav Carb kostvaner

Når du implementerer en lav-kulhydrat diæt, modtager kroppen typisk ikke alle de daglige næringsstoffer og mineraler, det skal fungere ordentligt. Dette, er naturligvis, at mange af de udeladte fødevarer i low-carb diæt har væsentlige vitaminer, der ikke er at blive indtaget. En simpel multi-vitamin ville sandsynligvis gøre tricket, men der er et par vigtige vitaminer og mineraler, der ikke må gå glip.

C-vitamin

Når du er på en low-carb diæt, er C-Vitamin supplement - typisk findes i de fleste af de frugter og veggies ikke bliver rørt - afgørende. Det hjælper til at absorbere alle at jern bliver modtaget ind i kroppen via de rigelige mængder af rødt kød bliver indtaget på diæt. Det virker også til at holde blodkar sunde, så de kan sprede næringsstofferne i hele systemet.

E-vitamin

Vitamin E er ofte fundet i de grønne grøntsager, der har givet afkald på low-carb diæt. Denne særlige vitamin virker for at holde huden smuk og yngre udseende, samtidig med at dets fugt for at forhindre tørhed og rynker. Vitaminet kan også støtte i forebyggelse af hjertesygdomme.

Fiber

Det siger sig selv, at hvis noget går ind i kroppen, skal noget kommer ud. På en lav-carb diæt plan er fiber ikke på menuen. Fiber gear op kroppen til at fjerne overskydende affald og uønskede giftstoffer, som ophobes i tarmene. En fiber supplement er nødvendigt, for at denne naturlige proces at forekomme før de skadelige bakterier lækager tilbage inde i systemet.

Folat/folinsyre

Almindeligt forekommende i korn og kornprodukter, er folat og folinsyre, ansvarlig for produktion af nye, sunde celler i kroppen helt ned til dannelsen af DNA. Disse nye celler er hjørnestenen af en stærk krop og afgørende betydning for levetiden. Folat kan også arbejde for at hjælpe med at forhindre hjerte-lidelser og sygdom.

Vitamin B-kompleks

Selv om en lav-carb livsstil vil samle vægttab og en bedre helhedsindtryk, kan energitab opleves. Vitamin B complex hjælper med at gendanne, og skabe, energi i hele kroppen. Denne hoppe starter systemet og beskytter det mod fejl og uorden. Vitamin B-kompleks har en række positive herunder bedre fordøjelse, nervesystem regulering og sundere, bedre udseende hud.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com