Bivirkninger af Lap Band Surgery

08/26/2013 by admin

Lap band kirurgi er for folk, der er mindst 100 pounds overvægt. Med et minut indsnit placerer en læge et bånd omkring den øvre mave, betydeligt reducere dets størrelse og funktion og at skabe en mindre pose til mad. Bandet er strammes eller løsnes med en vedhæftet ballon, som igen er forbundet til en port under huden på maven væggen. Justere bandet tillader patienterne at tabe kontinuerligt indtil deres mål er opfyldt. Selv om denne procedure er effektiv for mange, er det ikke uden bivirkninger.

Opkastning

Når patienter spise mere mad end deres mindre poser kan holde, eller har spist eller drukket noget alt for hurtigt, kan opkastning forekomme.

Synkebesvær

Presset fra bandet kan påvirke spiserøret, hvilket giver mulighed for mad, drikkevarer og medicin at passere igennem til maven. Som et resultat, kan nogle lap band patienter opleve synkebesvær.

Søvnløshed

Søvnproblemer er fælles for lap band patienter, på grund af den ubehagelige følelse af porten placeret under huden i væggen i maven.

Dehydrering

Alle fødevarer og væsker skal tages mindre mængder og mere ofte igennem dagen. Hvis de ikke er klar over hvor meget vand de drikker, patienter kan være blive let dehydreret.

Gas

Gas er et andet fælles problem. Mange mennesker, der har bandet har tendens til at tilbringe mere tid på at synke mad end de tygge det. Som et resultat, tager de i mere luft, der forårsager oppustethed og gas.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com